Αυτό είναι το «νέο» πολυβραβευμένο Norida Beach, του ομίλου Μήτση (ΦΩΤΟ)

1
3185
Ανακαινισμένο και με νέες σημαντικές εγκαταστάσεις, υποδέχεται τους φιλοξενούμενούς του το Norida Beach Hotel, το πολυβραβευμένο και ευπώλητο ξενοδοχείο του ομίλου Μήτση στην Κω.
Τον εφετινό Χειμώνα στο συγκρότημα, πέραν των εργασιών συντήρησης και ανακαίνισης που γίνονται κάθε χρόνο, προστέθηκαν 5 πισίνες, 3 εστιατόρια και δύο μπαρ, βελτιώνοντας ακόμη περισσότερο το πολυτελές θέρετρο υψηλού επιπέδου, όπου η καλή εξυπηρέτηση συναντά τη φιλοξενία και το πρωτότυπο χαμόγελο.
Υπενθυμίζεται ότι το Mitsis Norida Beach Hotel, βρίσκεται στην πρώτη θέση του top 50 των ελληνικών ξενοδοχείων με τις περισσότερες κρατήσεις για την σαιζόν 2018, στις γερμανόφωνες αγορές, κατά HolidayCheck, όπως αποκάλυψε το money-tourism.gr. Το ξενοδοχείο Το ξενοδοχείο, που βρίσκεται στην Καρδάμαινα της Κω, είναι η σωστή επιλογή για ζευγάρια και οικογένειες που αναζητούν ποιοτικά καταλύματα σε μια ήσυχη τοποθεσία που συνδυάζει θέα στη θάλασσα και στο βουνό.
Οι επισκέπτες που διαμένουν στο Norida Beach Hotel έχουν επίσης την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν τις εγκαταστάσεις και το all-inclusive πρόγραμμα του Mitsis Ramira Beach Hotel, που βρίσκεται στην πόλη της Κω, χωρίς επιπλέον χρέωση. Πλήρως ανακαινισμένο το 2012, όλα τα 455 άνετα και ευρύχωρα δωμάτια προσφέρουν τις ανέσεις ενός θέρετρου 5 αστέρων.
Το ξενοδοχείο περιβάλλεται από τεράστιους κήπους και είναι διακοσμημένο με ζεστά χρώματα, μαρμάρινα δάπεδα και ξύλινα έπιπλα.
Η μαγευτική θέα στο Αιγαίο και το ηφαιστειογενές νησί της Νισύρου θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας ένα από τα ωραία κοκτέιλ μας!
Δείτε φωτογραφίες από το αναβαθμισμένο Norida Beach
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. εχει χτίσει ολόκληρο χωριό καταδικάζοντας το υπόλοιπο χωριό της Καρδάμαινας δυστυχώς δεν αναφέρεται πουθενά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ