Μάρκος Τζαμάλης: Έλληνας (Κώος) ο νέος γενικός διευθυντής του JW Marriott Venice Resort & Spa

0
4065

O ελληνικής καταγωγής Μάρκος Τζαμαλής αναλαμβάνει γενικός διευθυντής του JW Marriott Venice Resort & Spa, που βρίσκεται σε ιδιωτικό νησί στο Isola delle Rose της Βενετίας.

Από τα νέα του καθήκοντα, ο κ. Τζαμαλής θα επιβλέπει την καθημερινή λειτουργία του πολυτελούς ξενοδοχείου.

Ο κ. Τζαμαλης διαθέτει πλούσια εμπειρία στα πολυτελή ξενοδοχεία από θέσεις γενικού διευθυντή. Η νέα του θέση έρχεται ως μεταγραφή από το Sheraton Rhodes Resort, όπου την τελευταία 4ετία ήταν γενικός διευθυντής και συστηματικά είχε θετικά αποτελέσματα που συνέβαλλαν στην επιτυχία του ξενοδοχείου.

Επίσης, υπήρξε, μεταξύ άλλων, διευθυντής Επιχειρήσεων Μεσογείου και Αφρικής στα Grace Hotels, γενικός διευθυντής για της Starwood στο Vedema, a Luxury Collection Resort και το Mystique, a Luxury Collection Hotel στη Σαντορίνη, καθώς και διευθυντής του Vedema, το οποίο άνοιξε εκ νέου μετά από ανακαίνιση 1 εκατ. ευρώ το 2008.

Ο κ. Τζαμαλής έχει διατελέσει ακόμα διευθυντής του πεντάστερου Sani Asterias Suites στη Χαλκιδική, επιτηρητής Φαγητού και Ποτού στο Hyatt Regency Thessaloniki City Resort Hotel και ξεκίνησε την καριέρα του στον κλάδο το 1995, ως διευθυντής στα Μπαρ και Εστιατόρια του Hard Rock Café στη Μανίλα.

Είναι απόφοιτος της Σχολής Ξενοδοχειακού Μάνατζμεντ του Les Roches στο Bluche της Σουηδίας ενώ έχει ολοκληρώσει και το Πρόγραμμα Γενικού Διευθυντή στο Cornell University της Νέας Υόρκης.

tornosnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ