Βενετία όπως… Μύκονος: Χιλιανός πολιτικός πλήρωσε 43€ για δύο καφέδες και δύο νερά

0
250

Το μαγαζί, που βρίσκεται στην πλατεία του Αγίου Μάρκου, χρεώνει 1,25€ τον καφέ, αν κάτσεις μέσα και 11,5€ αν κάτσεις στα τραπεζάκια του πάνω στην πλατεία

Το να πιαστούμε κορόιδα, από εξυπνάκηδες στις διακοπές μας, ειδικά στο εξωτερικό, είναι κάτι που όλοι προσπαθούμε να αποφύγουμε.

Ο Χουάν Κάρλος Μπουσταμάντε, Χιλιανός πολιτικός, αποφάσισε να επισκεφθεί την ιστορική Βενετία και κάποια στιγμή αποφάσισε να απολαύσει έναν καφέ στην πλατεία του Αγίου Μάρκου. Μπήκε λοιπόν στο Caffe Lavena και επέλεξε ένα από τα τραπεζάκια πάνω στην πατεία, θέλοντας να απολαύσει και τη θέα. Το καφεδάκι τέλειωσε και όταν ήρθε ο λογαριασμός, ο Μπουσταμάντε, χλώμιασε, ίδρωσε, απογοητεύτηκε και άρχισε να καταριέται την ώρα και τη στιγμή που έκατσε εκεί.

Ο λόγος; Δύο καφέδες και δύο νερά… 43 ευρώ!

Χρεώθηκε 10 ευρώ για κάθε μπουκάλι νερό και 11,50 ευρώ για κάθε καφέ, γεγονός που τον οδήγησε να ανεβάσει την απόδειξη στο Facebook με το σχόλιό του «δεν ξέρω τι σκέφτεστε, αλλά 43 ευρώ για δύο καφέδες και δύο μπουκάλια νερό!».

apodixi

Ωστόσο, οι υπεύθυνοι του μαγαζιού δεν πτοούνται λέγοντας ότι προειδοποιούν τους πελάτες ότι ο καφές έξω είναι πιο ακριβός και τους προτρέπουν να καθίσουν μέσα. Όταν όμως ακούς την τιμή που έχει ο καφές μέσα δεν φαντάζεσαι σαφώς αυτό το πράγμα!

Μέσα λοιπόν, ο καφές κοστίζει μόλις 1,25 ευρώ, οπότε όταν ο άλλος σου πει ότι είναι πιο ακριβός έξω, που να σου περάσει από το μυαλό ότι θα πέσουν συν δέκα ευρώ έτσι αβασάνιστα

Σύμφωνα με το TripAdvisor, ο κ. Μπουσταμάντε δεν είναι ο μόνος που έχει «ξηλωθεί» χωρίς λόγο.

Μια οικογένεια δαπάνησε 78 ευρώ για πέντε ποτά, συμπεριλαμβανομένης της χρέωσης 9 ευρώ για ένα ποτήρι γάλα για το τρίχρονο παιδί τους!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ