Κως: Στο +11,73% οι διεθνείς αφίξεις Ιουλίου με νέο ιστορικό ρεκόρ και στο +18,01% η σεζόν!

7
3280

Αεροδρόμιο «Ιπποκράτης”: στο +11,73% οι διεθνείς αφίξεις Ιουλίου με νέο ιστορικό ρεκόρ και στο +18,01% η σεζόν

Ανακοινώθηκαν τα στατιστικά για το αεροδρόμιό μας για το μήνα Ιούλιο και με 247.214 διεθνείς αφίξεις ο Ιούλιος έκλεισε στο +11,73% σε σχέση με το 2017 (με 221.259 περυσι), ενώ για πρώτη φορά ξεπεράστηκε σε ένα μήνα το όριο των 230.000 διεθνών αφίξεων, αγγίζοντας τις 250.000 σε ένα μόλις μήνα. Συνολικά, η σεζόν κινείται στο +18,01% σε σχέση με το 2017, με 635.812 αφίξεις, σε μικρή απόσταση από τα Χανιά, που κινούνται στις 680.000 διεθνείς αφίξεις για φέτος.

Πηγή: https://www.kgs-airport.gr/en/kgs/air-traffic-statistics

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τόσοι πολλοί άνθρωποι και τα καταστήματα κλείνουν το ένα μετά το άλλο … κάτι δεν πάει καλά …

  2. χαχαχα αυξηση αφιξεων!! αυξηση φτωχειας στο νησι!! χαχαχα κυριτση πως τα καταφερες ετσι? εφερες την μαυρη νυχτα.

  3. Αυτό χρειάζεται όλο το νησί. Οσοι έρχονται να βγαίνουν έξω. Το χρήμα ερχεται και φεύγει από την Κω σε βαρος του νησιού. Τώρα φτιαχνονται και άλλες ευρωρουφήχτρες μονάδες. Οχι στο μαρασμό του νησιού. Αυξηση τελών ανάλογα την κατανάλωση και μόλυνση. Σώστε το νησί μας.

  4. Αυτό χρειάζεται όλο το νησί. Οσοι έρχονται να βγαίνουν έξω. Το χρήμα ερχεται και φεύγει από την Κω σε βαρος του νησιού. Τώρα φτιαχνονται και άλλες ευρωρουφήχτρες μονάδες. Οχι στο μαρασμό του νησιού. Αυξηση τελών ανάλογα την κατανάλωση και μόλυνση. Σώστε το νησί μας!

  5. Με βασικό συστατικό τον σανό,όλες οι συνταγές της Ελληνικής Κουζίνας.Γεμιστά με σανό,μπριάμ,σανό στιφάδο,σανό στα κάρβουνα,σανό πανέ,σανό κιμάς,σανός κεφτέδες,σανό στο φούρνο,σανό ψητός…για κάθε γούστο,για κάθε μυαλό,για κάθε εγκέφαλο.Καλή όρεξη.Ένας απέραντος μπουφές απ το Ψαλίδι,στον Φάρο μέχρι την….Κέφαλο.

  6. 1) η πλάκα που σκεπάζει έναν τάφο, η ταφόπετρα
    2)(μεταφορικά) οτιδήποτε ματαιώνει οριστικά ένα σχέδιο, μια προσπάθεια π.χ. την οικονομική κατάσταση κατοίκων ενός μέρους.
    Απ το Wikipedia με αποδέκτες τους πάντες !!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ