Νύχτες ακολασίας στα Μάλια- Ντόπιος περιγράφει τα εξωφρενικά πράγματα που κάνουν οι Βρετανοί [εικόνες

0
3724
ΑΦΘΟΝΟ ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΙ ΤΡΕΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Νύχτες ακολασίας στα Μάλια- Ντόπιος περιγράφει τα εξωφρενικά πράγματα που κάνουν οι Βρετανοί [εικόνες]

Νύχτες ακολασίας στα Μάλια- Ντόπιος περιγράφει τα εξωφρενικά πράγματα που κάνουν οι Βρετανοί [εικόνες]

Τις νύχτες ακολασίας και τα ξέφρενα περιστατικά  που έχει δει με τα μάτια του να κάνουν ξέφρενοι Βρετανοί τουρίστες στα Μάλια της Κρήτης αποκαλύπτει ιδιοκτήτης του νησιού.

Συγκεκριμένα, ο κύριος Παράσχος ιδιοκτήτης του Kings Tatto στα Μάλια μίλησε στην The Sun και περιέγραψε τις πέρα από κάθε φαντασία καταστάσεις που έχουν διαδραματιστεί μέσα στο μαγαζί του.
Ο ιδιοκτήτης που εικονίζεται στην φωτογραφία έκανε τατουάζ σε έναν Βρετανό λιώμα από το μεθύσι, όταν ανακάλυψε πως ο φίλος του Βρετανού έκανε κάτι αδιανόητο πίσω από την πλάτη του.

O κυριος ΠαράσχοςO κυριος Παράσχος

«Το πιο τρελό πράγμα που έχω δει είναι έναν άνδρα να αυνανιζόταν πίσω από την πλάτη μου. Έκανα ένα τατουάζ στον φίλο του, όταν πρόσεξα πως είχε βάλει τα χέρια του μέσα από το παντελόνι του. Του είπα αν θέλει να πάει στην τουαλέτα.

Αυτός αρνήθηκε και συνέχισε. Έτσι αναγκάστηκα να τον πετάξω έξω από το μαγαζί μου. Ήταν 3 το πρωί και όλοι ήταν μεθυσμένοι και δεν ήξεραν τι έκαναν», είπε στην εφημερίδα ο κ. Παράσχος.

Πέρα από αυτό το συμβάν όμως, την εξωφρενική κατάσταση στα Μάλια αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στα social media, στις οποίες διακρίνονται τα όργια που κάνουν οι μεθυσμένοι Βρετανοί στα μπαρ, τα κλαμπ, ακόμη και στις παραλίες.

Βέβαια, αυτή δεν είναι μία πρωτοφανής κατάσταση, καθώς τα Μάλια είναι ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς για όσους νεαρούς Βρετανούς θέλουν να πιουν και να διασκεδάσουν στα άκρα.

Πάντως από πέρσι γίνονται προσπάθειες ώστε το νησί να «διώξει» από πάνω του την κακή φήμη, καθώς τότε είχαν απαγορευτεί περίπου 10.000 κρατήσεις σε Βρετανούς.

Πηγή:  iefimerida.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ