Η Κως στο πτητικό πρόγραμμα της British Airways

1
890

Την Κω σχεδιάζει να εντάξει στο πτητικό της πρόγραμμα η British Airways, από το επόμενο καλοκαίρι.

Ο βρετανικός αερομεταφορέας θα συνδέει την Κω με το αεροδρόμιο Gatwick, ανεβάζοντας τους προορισμούς που εξυπηρετεί στην Ελλάδα στους 12, από 11 που είναι σήμερα. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Σάββατο, από τις 15 Μαΐου έως τις 26 Οκτωβρίου 2019. Οι πτήσεις προς την Κω θα εξυπηρετούνται με Airbus A319 και A320 από τον νότιο τερματικό σταθμό του Gatwick και οι ναύλοι θα ξεκινούν από £ 70 για απλή διαδρομή, στην οικονομική θέση, και από £ 222 στη business class.

Σήμερα, η BA εξυπηρετεί 11 προορισμούς στην Ελλάδα, οι οποίοι είναι η Αθήνα, η Σαντορίνη, η Ρόδος, η Σκιάθος, η Θεσσαλονίκη, η Ζάκυνθος, η Μύκονος, η Κεφαλλονιά, η Καλαμάτα, η Κρήτη και η Κέρκυρα. Η αεροπορική εταιρία αυξάνει επίσης τον αριθμό των πτήσεών της από το Gatwick προς city-brea kπροορισμούς, συμπεριλαμβανομένων των Πάλμα, Τορίνο, Γενεύη, Λανθαρότε και Μάλαγα, ενώ προγραμματίζεται η έναρξη πτήσεων προς την Κολωνία από τις 16 Νοεμβρίου.

Μιλώντας για τα νέα σχέδια της ΒΑ στη χώρα μας, ο γενικός διευθυντής του BA Gatwick, Adam Carson, δήλωσε: «Η Ελλάδα είναι απίστευτα δημοφιλής στους πελάτες μας, οπότε είμαστε ενθουσιασμένοι που προσθέτουμε μια ακόμα διαδρομή στο αναπτυσσόμενο δίκτυό μας, προσφέροντας στους ταξιδιώτες ακόμα περισσότερους προορισμούς, σε ανταγωνιστικές τιμές. Από το Gatwick πετάμε σε περισσότερους από 50 κοντινούς προορισμούς και 70 μακρινούς, καθώς το ευρύτερο δίκτυό μας συνεχίζει να επεκτείνεται, προσθέτοντας νέες διαδρομές, που απευθύνονται, τόσο σε πελάτες που ταξιδεύουν για αναψυχή, όσο και σε επαγγελματίες ταξιδιώτες».

Πηγή: money-tourism.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αυτό είναι πολύ καλό νέο και είναι κρίμα που τόσοι λίγοι έχουν ενδιαφερθεί να το διαβάσουν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ