Κλείνει το club 18-30 ο Thomas Cook

0
1363
O Thomas Cook επιβεβαίωσε ότι το Club 18-30 θα τερματίσει την λειτουργία του, μέχρι το τέλος του μήνα, αφού δεν βρέθηκε αγοραστής, καθώς θέλει επικεντρωθεί στην επωνυμία Cook’s Club, η οποία ξεκίνησε τον Απρίλιο με στόχο χιλιάδες παραθεριστές.
Ο ταξιδιωτικός όμιλος, απέτυχε να βρει κάποιον αγοραστή για το συγκεκριμένο brand, για περίπου 5 εκατομμύρια λίρες, και θα κλείσει στις 27 Οκτωβρίου, σύμφωνα με το BBC.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Thomas Cook, κ. Ingo Burmester, δήλωσε: «Είμαστε όλο και περισσότερο επικεντρωμένοι στο βασικό χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων μας και αισθανόμαστε ότι το σήμα Club 18-30 δεν ταιριάζει πλέον με το ευρύτερο πρόγραμμα μας.
Αφού διερευνήσαμε τις επιλογές μας το καλοκαίρι και βλέποντας ότι είναι αδύνατη μια βιώσιμη εναλλακτική λύση που θα έχει νόημα για τον Thomas Cook ή το εμπορικό σήμα, αποφασίσαμε ότι το Club 18-30 θα κλείσει στο τέλος αυτής της σεζόν».
Οι τελευταίες διακοπές του Club θα προσφερθούν σε ένα ταξίδι από το Μάντσεστερ στο Magaluf στη Μαγιόρκα.
Το Club 18-30 ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1960 για να προσφέρει πακέτα διακοπών που απευθύνονταν σε νέους και ζευγάρια που επιθυμούσαν να ταξιδέψουν χωρίς οικογένειες ή παιδιά.
– Πηγή: money-tourism.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ