Ημέρες Καριέρας για το νέο 5 αστέρων Ikos Aria στην Κω 24 και 25 Οκτωβρίου 2018 | Δημιουργούνται περισσότερες από 650 θέσεις εργασίας

14
6982

Οκτώβριος 2018

Ημέρες Καριέρας στην Κω διοργανώνει το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της Ikos Resorts για να προσφέρει εργασία σε νέους και νέες από το νησί της Κω.

24 και 25 Οκτωβρίου, από τις 10:00 έως τις 20:00, στην Αίθουσα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, Παράρτημα Κω, στην περιοχή Μαρμαρωτό, οι εκπρόσωποι της Ikos Resorts θα υποδεχτούν τους ενδιαφερόμενους για εργασία σε μία ευρεία σειρά από ειδικότητες, στο 5 αστέρων ξενοδοχειακό συγκρότημα Ikos Aria που θα ξεκινήσει την λειτουργία του τον Μάϊο του 2019.

Στις Ημέρες Καριέρας στην Κω, οι ενδιαφερόμενοι για μια θέση στον πιο δυναμικά αναπτυσσόμενο ξενοδοχειακό Όμιλο στην Ελλάδα και εργασία σε ένα μοναδικό περιβάλλον, θα ενημερωθούν αναλυτικά από εκπροσώπους της Ikos Resorts για το μοντέλο ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού στα Ikos Resorts, τις δυνατότητες συνεχούς εκπαίδευσης, τις ευκαιρίες εξέλιξης εντός του Ομίλου και θα υποβάλουν αίτηση για τις περισσότερες από 650 θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν.

Οι τομείς που θα στελεχωθούν είναι από την υποδοχή, τα εστιατόρια, τις κουζίνες και τα μπαρ μέχρι την αποθήκη, τους κήπους, τη συντήρηση, την καθαριότητα, τα spa και τους παιδότοπους, ενώ θα καλυφθούν και θέσεις πωλητών στα καταστήματα λιανικής εντός του ξενοδοχειακού συγκροτήματος.

Στο διαρκώς εξελισσόμενο τουριστικό τοπίο στη χώρα μας, ο ξενοδοχειακός Όμιλος Ikos Resorts αναπτύσσεται δυναμικά και δημιουργεί ξενοδοχειακές μονάδες υψηλών προδιαγραφών, με τις ανάλογες θέσεις εργασίας, δίνοντας ώθηση στην ελληνική οικονομία και την απασχόληση στην τοπική κοινωνία.

Περισσότερες πληροφορίες για τις Ημέρες Καριέρας που θα γίνουν στις 24 & 25 Οκτωβρίου, στο τηλ. 23740 99440, e-mail: [email protected]

Σχετικά με τα Ikos Resorts:

Τα Ikos Resorts είναι μια συλλογή σύγχρονων ελληνικών θέρετρων σε εντυπωσιακές τοποθεσίες της Ελλάδας που προσφέρουν απαράμιλλη ποιότητα και πολυτελή κομψότητα. Στη Χαλκιδική, τα πολυβραβευμένα Ikos Oceania και Ikos Olivia έχουν ψηφιστεί ως τα καλύτερα all-inclusive resorts πολυτελείας στην Ευρώπη και παγκοσμίως στα βραβεία TripAdvisor Travelers’ Choice® 2018. To Ikos Dassia άνοιξε τις πόρτες του στην Κέρκυρα τον Μάιο του 2018 και το Ikos Aria θα ξεκινήσει τη λειτουργία του στην Κω το 2019. Το 2020 αναμένεται η λειτουργία του Ikos Andalusia στην Ισπανία. Ο όμιλος προσφέρει πολυτελείς εμπειρίες all inclusive σε όλα τα θέρετρα μέσω του μοναδικού προγράμματος Infinite Lifestyle, που εξασφαλίζει αποκλειστικές παροχές και άριστη εξυπηρέτηση για τους επισκέπτες, με γνώμονα την πολυτέλεια, την προσοχή στη λεπτομέρεια και την άψογη εξυπηρέτηση. Με τη φιλόξενη και σύγχρόνως εκλεπτυσμένη φιλοσοφία τους, τα Ikos Resorts ανεβάζουν τον πήχη στον τομέα της φιλοξενίας. Με παροχές όπως μενού από σεφ βραβευμένους με αστέρια Michelin, 24ωρη υπηρεσία γευμάτων στα δωμάτια και τις σουίτες και ολοήμερη εξυπηρέτηση στην παραλία, στόχος της ομάδας του Ikos Resorts δεν είναι απλώς να φανεί αντάξια των προσδοκιών του επισκέπτη αλλά να τις υπερβεί. Επιπροσθέτως, το πρόγραμμα περιβαλλοντικών πρωτοβουλιών υπό την ονομασία Ikos Green εμπλουτίζεται συνεχώς, αποδεικνύοντας τη συνεχή δέσμευση της εταιρείας στην αειφορία αλλά και την τοπική κοινότητα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Χθες Σάββατο βρεθήκαμε στον Άγιο Στέφανο στην Κέφαλο. Περνώντας μέσα από τα έργα που γίνονται για τη ανακαίνιση του Μεντιτερανέ και βλέποντας τις εργασίες εκατέρωθεν του χωματόδρομου προς το υπέροχο αυτό παραθαλάσσιο μνημείο, κάνω την απλή ερώτηση.
    Πωε θα γίνεται η πρόσβαση ρου κοινού εκεί, μετά την ολοκλήρωση των έργων και έναρξη λειτουργίας του συγκροτήματος;
    Καθότι είμαι γενικά φιλύποπτος, απλά ρωτώ………………….

    • Μην ανησυχείτε, ο δρόμος αυτός υπάρχει μισό αιώνα, εάν τολμήσουν να τον κλείσουν με μια καταγγελία πάνε αυτόφορο...

      Ο νόμος επιβάλλει ακόμα και για τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις ελεύθερη πρόσβαση προς τις παραλίες ανά 300 μετρα. Δεν θα βρεθεί ένας να κάνει την καταγγελία εάν ο Δήμος και η πολεοδομία του κάνουν τα στραβά μάτια;;;; Χρειάζεται εγρήγορση και αντίδραση από την τοπική κοινωνία.

    • Τώρα που το νησί έχει ξεπουληθεί και κατασραφείτελείως σε έπιασε η ..φιλυποψία ?
      Να φτάσει τα τρία εκατομμύρια ο ολινκλουσιβισμός στο νησί ,αυτός δεν είναι ο στόχος ? , και να δεις από που θα έχεις πρόσβαση για το ναομά σου.!!!
      Τέτοιο τουρισμό να το χαίρεστε Κώοι.
      Σε λίγα χρόνια δε θα ξέρετε από που να φύγετε για να πάτε Κάλυμνο.

    • Ρε φίλε, μπας και πούλησες κανένα χωράφι του παππού , γι’ αυτό δεν σε ενδιαφέρει.;
      Το ίδιο και για τον ???. Πολλά τα λεφτά ρε μάγκες, θάψτε τις πέτρες για να ησυχάσουμε, σιγά το πράγμα.

      • Τυπους σαν εσενα δεν ψρειαζομαστε στη Κεφαλο.Να ερθεις να κανεις τι?Να αφησεις τα αποφαγια να φυγεις κοπροσκυλο?Σε πειραξε η ανακαινιση ηλιθιε?Ναι να δουλευει ο κοσμος να ταιζει κρατικοδιαιτα ζωα σαν εσενα.

        • Αν φοράς παντελόνια μωρή ψιψίνα, βάλε το όνομά σου.
          Γιάννη Κιάρη σημείωσε το.
          Τα λεφτά που έχω ξοδέψει στα μαγαζιά στο Καμάρι, την Κατερίνα, τον Φάρο, την Μαρία, την Κατερίνα με τους λεβέντες της, στο Γκράντ, στον Λυμνιώνα, τον Αη Γιάννη το Θεολόγο και τώρα τελευταία στο Μυλοτόπι, εσύ δεν τα έχεις δει στα όνειρά σου. Όσο για το Ξενοδοχείο, τι έχει να κάνει με τους ανθρώπους που θα εργαστούν εκεί και τον Άγιο Στέφανο; Χάνεις λάδια μεγάλη.

  2. άλλο τόσο κοιμάται και η αρχαιολογία, όταν δεν πρόκειται για φουκαρά. Καλημέρα σας

  3. ρε μανωλη, εσυ να πουμε γιατι δε βαζεις ονοματεπωνυμο να πουμε δηλαδή ασπούμε?
    Φοράς κοντά παντελνάκια μήπως, κάπρι? Δεν είναι λαρτζ?
    Πάντως είσαι και πλούσιο προμάζεμα, βγάζεις λεφτά στη Μποχαλία μας βλέπω. Σε κόβω σίγουρα κάγκουρα με τογιοτα τσέλιγκα , εξάτμιση που την ακούει ακόμα και ο μπετόβεν και μαλλί ή ανταύγιες ξανθές ή καπελάκι.
    Και σίγουρα δάνεια μέχρι να ξαναβάλει γκολ ο χαριστέας.
    Λίγα με τους κεφαλιανούς , γιατί το muay thai είναι εθνικό τους άθλημα..

    • Ο Μανώλης είναι ΜΠΟΧΑΛΟΣ και βγάζει φράγκα μπόλικα από τουριστάκια με βραχιολάκια .
      Αλλά πέρα από το να βγάζει πολλά φράγκα τρώει και συναγρίδες για να βοηθάει τα ταβερνεία στο Καμάρι.
      Στην περιοχή είναι γνωστός με το παρατσούκλι Δον Καμαρλεόνε.

  4. Για να το τελειώνουμε.
    Ούτε μπόχαλος είμαι ούτε προμάζωμα. Κώος πολίτης κατ’ επιλογή. Εδώ διάλεξα να ζήσω. κ.λ.π. Τα εφτά που ξοδεύω τα δούλεψα. Δεν είναι προίκες και μπαγαποντιές. Ξέρετε τι γράφω.
    Το πανέμορφο αυτό νησί δεν είναι μόνο τα ΑΙ Ξενοδοχεία, φαγάδικα και μπαράκια.
    Έχει μια Ιστορία μοναδική που αν δεν την ξέρετε, ανοίξτε και κανένα βιβλίο, αν μπορείτε να διαβάστε, έτσι;
    Το φυσικό κάλος (όχι αυτός που έχετε στην κεφάλα σας) και τ αρχαία ανήκουν σε όλους. Δικά μας , των παιδιών μας και των επισκεπτών.
    Και κόψτε την υποκρισία. Όλοι σας βρίζετε τα ΑΙ αλλά καλά περνάτε με δαύτους.

  5. ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ, ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΣ ΤΟΠΙΚΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟΥ???? ( ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΚΕΦΑΛΙΑΝΟΥΣ , ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ , ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΣ). ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΣΑΝ ΓΑΙΔΑΡΟΥΣ ΣΕ ΞΕΝΟ ΑΧΥΡΩΝΑ!!!!! ΥΠΗΡΞΑΤΕ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ CLUB MEDITERANEE , ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ , ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΕ ΤΟ IKOS???

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ