Προβολή των νησιών μας μέσω της AEGEAN

0
430

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΧΤΙΖΕΙ ΓΕΦΥΡΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
Ολοκληρωμένη καμπάνια προβολής των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου στα προωθητικά κανάλια της AEGEAN
-Μαριέτα Παπαβασιλείου: «Δεν μπορούμε να μιλάμε για τουριστική ανάπτυξη χωρίς αερομεταφορές»

Συνεχίζοντας τις καινοτόμες δράσεις τουριστικής προώθησης και προβολής, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αναπτύσσει στρατηγικές συνεργασίες με σημαντικές αεροπορικές εταιρείες, με στόχο την ενίσχυση της φήμης των προορισμών των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου στις τουριστικές αγορές και την επέκταση του δικτύου των πτήσεων εξωτερικού προς όλα τα αεροδρόμια των νησιών.
Στο πλαίσιο της στρατηγικής αυτής, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνεργάζεται με την AEGEAN για την εφαρμογή μίας ολοκληρωμένης διαφημιστικής προβολής στα προωθητικά κανάλια της αεροπορικής εταιρείας.
Ειδικότερα οι προορισμοί του Νοτίου Αιγαίου θα προβληθούν σε newsletter της AEGEAN το οποίο στοχεύει στις βασικές αγορές (Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία), στην ιστοσελίδα www.aegeanair.com, στο facebook, καθώς και στο You Tube κανάλι της AEGEAN. Παράλληλα, βίντεο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου θα περιλαμβάνεται στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα που προβάλλεται στις οθόνες εντός των αεροσκαφών, καθώς και στη νέα inflight ψηφιακή πλατφόρμα ψυχαγωγίας, AEGEAN STREAM.
Για τη συνεργασία προβολής με την Aegean, η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού & Πολιτισμού κα Μαριέττα Παπαβασιλείου δηλώνει: “Ο αγώνας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την ενίσχυση του Τουρισμού είναι συνεχής και πολυεπίπεδος. Στο πλαίσιο του τουριστικού μας masterplan, συνάπτουμε στρατηγικές συνεργασίες προβολής με τις σημαντικότερες αεροπορικές εταιρείες, με βασικό στόχο την ενίσχυση της φήμης των νησιών, την αύξηση του τουριστικού ενδιαφέροντος και την επέκταση, κατά συνέπεια του πτητικού τους προγράμματος προς όλα μας τα αεροδρόμια. Δεν μπορούμε να μιλάμε για τουριστική ανάπτυξη χωρίς αερομεταφορές. Γι’ αυτό και καλλιεργούμε το έδαφος, προκειμένου να εξασφαλίσουμε για τα αεροδρόμια των νησιών μας, ένα διευρυμένο δίκτυο αεροπορικών συνδέσεων με τις παραδοσιακές αλλά και τις νέες αγορές του εξωτερικού».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ