Αεροδρόμιο Ιπποκράτης: Στο +14,6% συνολικά η σεζόν με 1.177.012 αφίξεις, οριστικά στην 4η θέση πανελλαδικά η Κως

11
1913
Αεροδρόμιο Ιπποκράτης: στο +14,6% συνολικά η σεζόν με 1.177.012 διεθνείς αφίξεις, οριστικά στην 4η θέση πανελλαδικά η Κως

Ανακοινώθηκαν από τη Fraport τα στατιστικά για το μήνα Οκτώβριο, με το αεροδρόμιο του νησιού μας να παρουσιάζει αύξηση 9,98% με 100.750 διεθνείς αφίξεις. Για πρώτη φορά έχουμε εξαψήφιο αριθμό αφίξεων τον Οκτώβριο, μια επίδοση που προσεγγίζει τις επιδόσεις Μαϊου των προηγούμενων ετών και δείχνει προς την κατεύθυνση επιμήκυνσης της σεζόν. Συνολικά το 2018 έκλεισε με 1.177.012 διεθνείς αφίξεις, σημειώνοντας νέο ιστορικό ρεκόρ και επιτυγχάνοντας την καλύτερη επίδοση όλων των εποχών (στη δεύτερη πλέον θέση βρίσκεται το 2014 και στην τρίτη το 2017). Στα αξιοσημείωτα το ότι η Κως επανέρχεται στην τέταρτη θέση πανελλαδικά σε διεθνείς αφίξεις, πίσω μόνο από Ηράκλειο,Ρόδο και Κέρκυρα, αφού ξεπέρασε τα Χανιά, τα οποία έκλεισαν τη σεζόν με 1.159.958 διεθνείς αφίξεις.

πηγή:https://www.kgs-airport.gr/uploads/sys_nodelng/2/2885/KGS_10_Int_Traffic_by_Country.pdf

 

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δημαρχάρα μας από την μέρα που πούλησες και το αεροδρόμιο όλα πάνε καλά. Τώρα βάλε μπρος το λιμάνι και την μαρίνα.

  2. Ο Δήμαρχος πάει στο Κουβέιτ μετά την επίσκεψη του στον Λίβανο. Θα μας έρθουν και βεδουίνοι

  3. ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ

    ΤΟΥ ΑΜΙΑΝΤΟΥ

  4. ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΚ@ΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΩΣΕ Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ!

    ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΙΑΝΤΟ

  5. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΟΓΩ FRAPORT ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΥΨΗΛΩΝ ΤΕΛΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΛΕΙ, ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΟΥΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΔΙΚΩΣ. ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ Η FRAPORT. ΙΔΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ , ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ , ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ!!!! ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ FRAPORT ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ.

  6. Έφυγε η ΡΑΥΝΑΙΡ από τα Χανιά που μας είχε φλομώσει ο Μηνάς με τις ..ααριές του.

  7. Του χρόνου θα πληρώνουν την αφαλάτωση η TUI,THOMSON,APOLLO,ARKIVET ,CORENDON ,κ.λ.π

    Με τις ανεξέλεγκτες γεωτρήσεις,απ όλα τα βραχιολάδικα και τον καιρό που είναι Αφρικανικής χώρας,θα πούμε το νερό ,νεράκι ….Όλα διαλυμένα,ένα κ..οχανείο,ένα μείγμα διαφθοράς και κλαμπ…δισμού.Η πόλη δηλαδή αν πάτε μια βόλτα,θυμίζει τέταρτο τουριστικό προορισμό?έχει ζωντάνια,ζωή,παλμό,ανθρώπους ευτυχισμένους?Μια υποτυπώδη κοσμική δραστηριότητα που να θυμίζει κοινωνία 33.000 ανθρώπων?Δεν πάμε καλά.

  8. ότι και να λέμε η Κως τραβάει καλά παρότι δεν έχει ικανή δημαρχία που να ενδιαφέρεται για το νησί. Ο Κυρίτσης βάλθηκε να καταστρέψει το νησί με τους μετανάστες που δεν άφηνε να γίνει hot spot αλλά ευτυχώς που τον έγραψαν στα αρχ….α τους και σώθηκε ο τουρισμός μας. Για ρωτήστε τον να δούμε τι απάντηση θα έχει … πως γίνεται να αυξάνεται ο τουρισμός τα τελευταία χρόνια ενώ αυτός έλεγε ότι θα καταστραφεί με το hot spot

  9. Καταφεραμε μετα απο 4 χρονια Κυριτση να ξεπερασουμε οριακα το 2014!!!Μας αξιζουν πολλα συγχαρητηρια!Χασαμε 4 χρονια!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ