Το ξενοδοχείο ΠΛΑΤΑΝΙΣΤΑ στην Κω βραβεύεται με το ΧΡΥΣΟ βραβείο TRAVELIFE

0
419

ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΛΑΤΑΝΙΣΤΑ ΣΤΗ ΚΩ ΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ TRAVELIFE

 

Το ξενοδοχείο ΠΛΑΣΤΑΝΙΣΤΑ www.platanista.gr στη ΚΩ βραβεύτηκε με το ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ από το διεθνές βραβείο TRAVELIFE αποδεικνύοντας τη σταθερή προσήλωση του στην αειφόρο ανάπτυξη. Απαραίτητη προϋπόθεση για την βράβευση αποτελεί η τήρηση όλων των αυστηρών κριτηρίων του προτύπου που περιλαμβάνουν θέματα διαχείρισης ενέργειας, υδάτινων πόρων, αποβλήτων, χημικών όπως και θέματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και προστασίας της τοπικής κοινωνίας και κουλτούρας.

Το ξενοδοχείο ΠΛΑΤΑΝΙΣΤΑ τα τελευταία χρόνια έχει επιτύχει να διαχειρίζεται βιώσιμα όλους τους πόρους που χρησιμοποιεί ενώ έμφαση δίνεται στην ανακύκλωσης που ξεπερνά το 45% των συνολικών παραγόμενων απορριμμάτων.

Σημαντικές επίσης είναι και οι πρωτοβουλίες που έχει λάβει το ξενοδοχείο για τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας.

Η συγκεκριμένη βράβευση οφείλεται για άλλη μια φορά στη προσήλωση και δέσμευση της διοίκησης της εταιρίας στον αειφόρο τουρισμού και στο προσωπικό που αγκαλιάζει το σύνολο των δράσεων.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟ TRAVELIFE

To Travelife είναι ένα διεθνές πρόγραμμα πιστοποίησης βιώσιμης διαχείρισης ξενοδοχείων. Αριθμεί σήμερα 1.500 ξενοδοχεία-μέλη σε όλο τον κόσμο, τα οποία συνεχώς και βοηθά να βελτιώσουν τις περιβαλλοντικές, κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις τους με αποδοτικό τρόπο ως προς το κόστος. Τα ξενοδοχεία που συμμορφώνονται με το πρότυπο Travelife αναγνωρίζονται επίσημα με το πρότυπο Travelife για τη προώθηση των επιτευγμάτων τους. www.travelife.org

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ