Δημήτρης Σουφλής: «Έφυγε», νεότατος, ένας ακόμη άνθρωπος του Τουρισμού

0
1809
Ο Δημήτρης Σουφλής, γνωστό και πολύπειρο στέλεχος της ξενοδοχειακής βιομηχανίας έφυγε από τη ζωή, νεότατος.
Ο Δημήτρης Σουφλής, γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε στην ΑΒΣΠ (τμήμα Διοίκησης επιχειρήσεων), και τελείωσε την Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων στα Ιωάννινα. Πήρε υποτροφία για την Ανωτέρα Σχολή Τουρισμού στην Λουκέρνη Ελβετίας και αργότερα με υποτροφία επίσης, σπούδασε στο πανεπιστήμιο CORNELL στις ΗΠΑ, στο τμήμα Planning for profit in Food & Beverage area.
Είχε εργαστεί σαν διευθυντής για 35 χρόνια σε ξενοδοχεία και μεταξύ άλλων στις κυριότερες Ελληνικές αλυσίδες (Κυπριώτη, Grecotel), καθώς και στην Sunshine Vacation Clubs σαν Διευθυντής λειτουργίας, ενώ είχε διατελέσει και στέλεχος της ΕΤΑ.
Βραβεύσεις
Είχε βραβευτεί με το International Star Award for Quality με το QC100 από την B.I.D. (Business Initiative Directions) καθώς και με το New Millenium Award από την 34th International Award for Tourist, Hotels & Catering Industry, που αφορούσε στον χώρο του F&B. Είχε περισσότερες από 12.500 ώρες εισήγησης στο θεματικό πεδίο Διαχείρισης Ολικής Ποιότητας, ήταν κάτοχος πιστοποιητικού ΕΚΕΠΙΣ, και τελευταία χρόνια εργαζόταν σαν Total Quality Management facilitator στον χώρο του Τουρισμού.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που το σκέπασε. Συλληπητήρια στους οικείους του.
– Πηγή: money-tourism.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ