Ποιοι είναι οι top προορισμοί με φθηνά πεντάστερα ξενοδοχεία

0
357

Πολυτέλεια και χαλάρωση και ιδιαίτερη ατμόσφαιρα για το επόμενο ταξίδι σας, σε ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων χωρίς να χρειαστεί να βάλετε βαθιά το χέρι στη τσέπη.

Η Skyscanner αποκάλυψε τους 10 προορισμούς, όπου ένα πολυτελές ξενοδοχείο κοστίζει λιγότερο από ποτέ.

Τα δεδομένα της πλατφόρμας κράτησης δείχνουν ότι τα ξενοδοχεία πέντε αστέρων στο Άμστερνταμ ήταν κατά 42% φθηνότερα το 2018 σε σύγκριση με το 2017, ενώ η μέση τιμή μιας νύχτας σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων ήταν μόλις 260 ευρώ.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Αβάνα, στην Κούβα. Εδώ, η μέση τιμή ενός ξενοδοχείου πέντε αστέρων είναι 271 ευρώ, σε σύγκριση με 350 το 2017.
Η Βενετία είναι γνωστή για τις τσουχτερές τιμές της, αλλά το μέσο κόστος μιας νύχτας σε ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων το 2018 είναι 372 ευρώ, όταν οι επισκέπτες πλήρωναν 475 ευρώ το 2017.

Πως θα μειώσετε την τιμή στο ξενοδοχείο

Αν θέλετε να μειώσετε την τιμή στο πολυτελές κατάλυμα, ταξιδέψτε εκτός εποχής, αναφέρει η Skyscanner. Η Ελβετία το καλοκαίρι μπορεί να μην είναι για σκι, για παράδειγμα, αλλά έχει άφθονες επιλογές για πεζοπορία στο απίστευτο σκηνικό της υπαίθρου της και μια ενδιαφέρουσα γαστρονομία.

“Η πολυτέλεια ενός ξενοδοχείου πέντε αστέρων μπορεί να φανεί σαν ένα μακρινό όνειρο για κάποιους ταξιδιώτες, αλλά σύμφωνα με τα δεδομένα μας, αυτό το όνειρο θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα, δήλωσε η Lisa Tyndall, διευθύντρια ανάπτυξης στην Skyscanner.
Οι τρέχουσες ξενοδοχειακές μας προσφορές αποδεικνύουν ότι οι ταξιδιώτες μπορούν πραγματικά να απολαύσουν πολυτέλεια με λιγότερα χρήματα το 2019.”

Top 10 προορισμών με πολυτελή ξενοδοχεία με τη μεγαλύτερη πτώση τιμών 2018

  1. Άμστερνταμ, Ολλανδία
  2. Αβάνα, Κούβα
  3. Βενετία, Ιταλία
  4. Μαγιόρκα, Βαλεαρίδες Νήσοι
  5. Τόκιο, Ιαπωνία
  6. Παραλία Μπάνγκ Τάο, Ταϊλάνδη
  7. Σίδνεϊ, Αυστραλία
  8. Λος Άντζελες, ΗΠΑ
  9. Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
  10. Αμπού Ντάμπι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

tourismtoday.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ