Συνεχίζονται οι Διακρίσεις για τη Σχολή της ΑΝΚΟ! Στον διαγωνισμό Greek Chef, στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2019

1
1400

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Συνεχίζονται οι Διακρίσεις για τη Σχολή της ΑΝΚΟ!

Για ακόμη μια φορά οι μαθητές της ΑΝΚΟ Academy ανέδειξαν το ταλέντο τους και ξεχώρισαν για τον επαγγελματισμό και τις γνώσεις τους. Οι μαθητές των Τμημάτων του ΙΕΚ Μαγειρικής και του ΙΕΚ Ζαχαροπλαστικής συμμετείχαν στον διαγωνισμό Greek Chef που διοργανώθηκε στα πλαίσια της Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών, ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2019.

Συμμετοχές Σπουδαστών και Μετάλλια

Η σχολή της ΑΝΚΟ εκπροσωπήθηκε από τους παρακάτω σπουδαστές:

  1. Πάχος Ραφαήλ, ΙΕΚ Ζαχαροπλαστικής-Anko Academy Κως

  2. Λαμπρόγλου Μαρία, ΙΕΚ Ζαχαροπλαστικής-Anko Academy Κως

  3. Κασσάρας Θεόφιλος, IEK Μαγειρικής-Anko Academy Κως

  4. Πατάκος Λευτέρης, IEK Μαγειρικής-Anko Academy Κως

  5. Τζάφα Άντζελα, IEK Μαγειρικής-Anko Academy Κως

  6. Θωμάς Γιώργος, ΙΕΚ Μαγειρικής-Anko Academy Κως

Στις κατηγορίες που συμμετείχαν, οι μαθητές της Anko Academy ανέδειξαν τα τοπικά προϊόντα της Δωδεκανήσου, παρουσιάζοντας δημιουργικά πιάτα χρησιμοποιώντας σύγχρονες τεχνικές.

Οι σπουδαστές και οι καθηγητές της Anko Academy απέδειξαν σε πανελλήνιο επίπεδο, το υψηλό επίπεδο σπουδών που παρέχει η Νο 1 Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων της Δωδεκανήσου.

Νικητές από το ΙΕΚ Μαγειρικής:

Κασσλαρας Θεόφιλος, Ασημένιο Μετάλλιο

Τζάφα Άντζελα, Ασημένιο Μετάλλιο

Νικητές από το ΙΕΚ Ζαχαροπλαστικής:

Πάχος Ραφαήλ, Ασημένιο Μετάλλιο

Λαμπρόγλου Μαρία, Ασημένιο Μετάλλιο

Greek Young Chef

Ιδιαίτερη ήταν η διάκριση που απέσπασε η σπουδάστρια του ΙΕΚ Μαγειρικής, Τζάφα Άντζελα, στην κατηγορία Greek Young Chef 2019, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο. Η δευτεροετής σπουδάστρια μαγείρεψε χρησιμοποιώντας άγνωστα υλικά δημιουργώντας ένα εξαιρετικό πιάτο με βασικό υλικό το ψάρι. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως η κριτική επιτροπή ζήτησε τη συνταγή του πιάτου!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν και υποστήριξαν την προσπάθεια των σπουδαστών μας. Πιο συγκεκριμένα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τον κύριο Πρωτοψάλτη Παναγιώτη (pastry chef) και τον κύριο Χαντζαρίδη Δανιήλ (chef), οι οποίοι ανέλαβαν την προετοιμασία των σπουδαστών. Συγχαρητήρια σε όλους τους σπουδαστές που συμμετείχαν σε αυτό το υπέροχο γαστρονομικό ταξίδι!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Θερμά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα,σπουδαστές-καθηγητές και διοίκηση της ΑΝΚΟ. Οι διακρίσεις δείχνουν ότι βρίσκεστε σε πολύ καλό δρόμο. Μέσα από την σωστή εκπαίδευση εξελίσσονται και διακρίνονται οι κοινωνίες. Με την δική σας παρουσία παιδιά, θα αναβαθμισθεί ακόμη περισσότερο το τουριστικό προιόν του τόπου μας!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ