Ρόδος και Κως στο top 10 διακοπών του 2019 που ψηφίζουν οι Γερμανοί (πίνακας)

0
319
German soccer fans celebrate in Arenales beach in Palma de Mallorca, Spain, after their team defeated Argentina 4-0 in their World Cup quarterfinal match on Saturday, July 3, 2010. (AP Photo/Manu Mielniezuk)

Η γερμανική πλατφόρμα κρατήσεων CHECK24 παρουσιάζει το κόστος διανυκτέρευσης των πακέτων διακοπών στους πιο αγαπημένους προορισμούς για τους Γερμανούς, συγκριτικά με την ίδια περίοδο της περασμένης χρονιάς.

Στο top 10 περιλαμβάνονται 4 ελληνικά νησιά. Η Κρήτη μάλιστα έρχεται δεύτερη, με τη Ρόδο να ακολουθεί και την Κω να είναι στην έκτη θέση. Ακόμη, η Κέρκυρα και οι Παξοί βρίσκονται στην όγδοη θέση.Στην κορυφή βρίσκεται η Μαγιόρκα. Παράλληλα, σε όλα τα ελληνικά νησιά, που περιλαμβάνονται στις κορυφαίες επιλογές των Γερμανών, υπάρχει αύξηση στο κόστος των διακοπών, που ξεκινάει από 1,8% στην Κω και φθάνει στο 3,9% στην Κρήτη.

Για τα ελληνικά νησιά:

Η Κρήτη καταλαμβάνει μερίδιο στην Ευρώπη (14,7%), καταγράφοντας  αύξηση τιμών κατά 3,9%,στα 94,98 ευρώ ανά διανυκτέρευση. Η Ρόδος έχει μερίδιο 7,3% σημειώνοντας αύξηση κατά  2,4% , δηλαδή, 104,68 ευρώ στη διανυκτέρευση, η Κως έχει μερίδιο 5,9% παρουσιάζοντας αύξηση 1,8% στα 105, 09 ευρώ. Τέλος, η  Κέρκυρα και οι Παξοί έχουν μερίδιο 2,9 % σημειώνοντας αύξηση 3,1% στα 92,68 ευρώ τη διανυκτέρευση.

O πίνακας:

.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.