Σημαντική εξαγορά ξενοδοχείου στην Κω

0
1961

Το γνωστό 4στερο ξενοδοχείο Princess of Kos, που βρίσκεται στο Μαστιχάρι της Κω, πέρασε σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, στα χέρια της Avra Hotel Collection, του Γιάννη Κριτσωτάκη και του Γιάννη Δημητριάδη, που έχει ήδη παρουσία στο νησί της Κω, με το εξαιρετικά επιτυχημένο, Astir Odysseus.

Το 264 δωματίων ξενοδοχείο, που χτίστηκε το 1991 και ανακαινίσθηκε το 2007, θα λειτουργήσει το 2019 με την «ομπρέλλα» της AHC και στο τέλος της σαιζόν θα υλοποιηθεί εκτενές πρόγραμμα ανακαίνισης και επέκτασής του. Η επέκταση θα αφορά περίπου 250 δωμάτια και ουσιαστικά θα διπλασιάσει το μέγεθος του ξενοδοχείου.

Το ξενοδοχείο λειτουργεί σε όλες τις αγορές, με έμφαση σε Γερμανία, Πολωνία, Ρωσία και Αγγλία, καθώς και με τους περισσότερους tour operators. Το Princess Of Kos βρίσκεται περίπου 3.6 χλμ μακριά από το Hippocrates Garden Cultural Center, με θέα στο Αιγαίο Πέλαγος και μόλις 4 χλμ από το  κέντρο της πόλης.

Το Princess Of Kos είναι εντυπωσιακό ξενοδοχείο που προσφέρει δωμάτια με μίνι μπαρ, Ίντερνετ υψηλής ταχύτητας, συνδρομητική τηλεόραση, γραφείο εργασίας και τηλέφωνο καθώς και πλυντήριο πιάτων και ψυγείο. Τα μοναδικά δωμάτια του ξενοδοχείου διαθέτουν θέα στη θάλασσα. Το Princess Of Kos βρίσκεται μόλις 15 λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο του νησιού.

πηγή money-tourism.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ