Ryanair: Νέα δρομολόγια Κως-Ρώμη, Ρόδος-Κατάνια

1
1817

Η Ryanair ανακοίνωσε δύο νέα δρομολόγια από την Ελλάδα στην Ιταλία και συγκεκριμένα από την Κω στη Ρώμη (Fiumicino) και από τη Ρόδο στην Κατάνια, τα οποία ξεκινούν τον Ιούλιο.

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα της Ryanair όσον αφορά την Κω περιλαμβάνει δύο δρομολόγια συνολικά, προς Βερολίνο (Tegel) και προς Ρώμη (Fiumicino), ενώ το καλοκαιρινό πρόγραμμα της Ryanair όσον αφορά τη Ρόδο περιλαμβάνει συνολικά 13 δρομολόγια, με 4 νέες διαδρομές στο Βερολίνο (Tegel), στη  Νάπολη, στη Ρώμη (Fiumicino) και στην Κατάνια.

Η Chiara Ravara της Ryanair δήλωσε: «Η Ryanair ανακοινώνει με ευχαρίστηση δύο νέες διαδρομές από την Κω στη Ρώμη και από τη Ρόδο στην Κατάνια, οι οποίες ξεκινούν τον Ιούλιο. Για να γιορτάσουμε, προσφέρουμε πτήσεις από την Κω και τη Ρόδο προς τους διαθέσιμους προορισμούς με μόλις 19,99€ , για ταξίδια μέχρι τα τέλη Μαΐου.

Αυτή η προσφορά είναι διαθέσιμη για κρατήσεις μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής (3 Μαρτίου). Δεδομένου ότι αυτοί οι εκπληκτικοί χαμηλοί ναύλοι θα εξαφανιστούν γρήγορα, οι πελάτες πρέπει να συνδεθούν στο www.ryanair.com για να προλάβουν».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΣΑΦΑΚΗ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΗΣ RYANAIR
    ΜΟΥΓΓΓΓΓΓΑΑΑΑΑΑ ΣΕ ΠΗΡΑΜΕ ΕΙΔΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ