Θετικά μηνύματα για την Κω στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Βερολίνου (ΦΩΤΟ)

4
435

ΘΕΜΑ : “Θετικά μηνύματα για την Κω στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Βερολίνου.”

Απόλυτα θετικά είναι τα μηνύματα για το νησί μας από τη μεγαλύτερη Διεθνή Τουριστική Έκθεση στον κόσμο, την έκθεση ΙΤΒ του Βερολίνου.

Παρά την ανάκαμψη αγορών όπως η Τουρκία, η Αίγυπτος και η Τυνησία, η Κως καταγράφει ιδιαίτερη ζήτηση για την θερινή περίοδο με τους εκπροσώπους των tour operators να επιβεβαιώνουν ότι τα στοιχεία των κρατήσεων διατηρούνται σε υψηλά επίπεδα.

Ο Δήμος της Κω, συμμετείχε στην έκθεση σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και εκπρόσωπο τον εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο & αρμόδιο για τις Δημόσιες και Διεθνείς Σχέσεις κ. Νικόλαο Κανταρζή, ο οποίος είχε επαφές με Tour Operators και εκπροσώπους του Τουρισμού.

Μεγάλη ήταν η προσέλευση των επισκεπτών στο περίπτερο της Κω και αρκετά αυξημένο το ενδιαφέρον εκείνων που πρόκειται να επισκεφτούν το νησί μας για τις διακοπές τους, γεγονός που σηματοδοτεί ότι η Κως πρωταγωνιστεί στις προτιμήσεις όχι μόνο των Γερμανών αλλά και των Ευρωπαίων Τουριστών.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στην Κω οι Γερμανοί έχουν το 70% των κλινών. ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΗΛΑΔΉ. Τι θελετε να μην αυξήσουν τις αφίξεις. Η θα τους έφερνς ο Σιφάκης. ΜΕΓΑΛΕ ΗΛΙΑ

  2. Καλα του Ηλια του εφτιαξαν και γλυπτο ως ταξιδευτή! Του δημαρχου να βαλουμε ένα στην Αντιμαχεια να το βλεπουν οι τουριστες που θα ερχονται.το θεμα θα το βρουμε

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ