ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ: Έναρξη δρομολογίων τουριστικής περιόδου 2019 (στοιχεία πτήσεων-αφίξεων)

8
1271

Έναρξη δρομολογίων τουριστικής περιόδου 2019

Στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας και επικοινωνίας με την διοίκηση της FRAPORT GREECE και μετά από ενημέρωση του Παραρτήματος Κω του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου προκύπτουν ενδιαφέροντα στοιχεία για τις πτήσεις και τις αφίξεις Απριλίου στο αεροδρόμιο του νησιού μας.

Οι συνδημότες επιχειρηματίες και επαγγελματίες που ασχολούνται με τον τουρισμό, όπως και στα γύρω νησιά, καλό είναι να γνωρίζουν το πρόγραμμα αφίξεων πτήσεων εξωτερικού και  εσωτερικού στο διεθνές αεροδρόμιο Κω «Ιπποκράτης».

Από 31 Μαρτίου έως 30 Απριλίου έχουμε 278 αφίξεις εξωτερικού και 172 αφίξεις εσωτερικού, στοιχείο που θα τους βοηθήσει στον προγραμματισμό τους.

Την έναρξη της τουριστικής σεζόν πρόκειται να κάνει η αεροπορική εταιρία Lauda Motion, από το Ντισελντόρφ της Γερμανίας και θα προσγειωθεί στο Διεθνές αεροδρόμιο Ιπποκράτης την Κυριακή 31/3 με ώρα άφιξης 11.05 π.μ. και σε συνέχεια στις 13.05 μ.μ η δεύτερη άφιξη με Easy Jet από το Γκάτγουικ του Λονδίνου.

Την Δευτέρα 1η Απριλίου Lauda Motion από το αεροδρόμιο Ντισελντορφ της Γερμανίας με ώρα άφιξης 11.05 π.μ., Transavia από Άμστερνταμ στις 13.05 μ.μ, Ryanair από Βερολίνο στις 13.20 μ.μ..

Την Τρίτη 2/4 Ryanair Sun S.A. από Πίζα Ιταλίας 09.10π.μ., Ryanair Sun S.A. από Βαρσοβία στις 10.40 π.μ., Ryanair Sun S.A.από Γκάτγουικ Λονδίνου στις 13.55μ.μ., Ryanair Sun S.A. από το Πόζναν της Πολωνίας στις 14.35 μ.μ., Ryanair Sun S.A. από Βρότσλαβ της Πολωνίας στις 15.15 μ.μ., Ryanair Sun S.A. από Πόζναν Πολωνίας στις 18.25 μ.μ και Easy Jet στις 21.15 μ.μ από Γκάτγουικ Λονδίνου.

Προσπάθεια μας είναι η πολυσυζητημένη και πολυπόθητη επέκταση της τουριστικής περιόδου να γίνει πραγματικότητα.

Εύχομαι σε όλους καλή τουριστική χρονιά, με υγεία, χαμόγελο και συνεργασία, για την ισχυρή Κω που μας αξίζει. Για αυτή την Κω αγωνιζόμαστε και θα νικήσουμε.

Σαράντης Δημήτριος

Πρόεδρος Τουριστικού Τμήματος ΕΒΕΔ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος «ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. σε ολο το νησι γνωριζουν εδω κι ενα μηνα ολες τις αφιξεις. εσενα νομιζεις περιμεναμε να μας ενημερωσεις? το εχετε καψει τελειως, δεν εξηγειται αλλιως………..

    • Ο τσαντοκουβαλητής του ΤΈΛΗ το παίζει και ιδικός στον τουρισμό... Ξύπνα βρε και πες τα στους συντρόφους του ΣφΥΡΙΖΑ..

      Γνώσεις μέτριες, ιδίκευση μηδενική, ικανός μόνο για παζάρια με τους Μουμιοποιημένους Καραγκιοζοπαίχτες ΚΑΐΣΕΡΛΗ-ΚΑΜΑΤΕΡΟ-ΠΑΥΛΙΔΗ και συνεργασίες με γιαλατζί αριστερούς…

      • Μην αμφισβητείς τις γνώσεις του Δημήτρη για τον τουρισμό, ξέρεις πόσους φέρνει με τις παρτίδες που άνοιξε με τον ΕΡΝΤΟΓΑΝ;;;

        Και μην τον αποκαλείς τσαντοκουβαλητή αριστερών καταλοίπων… Δυο χρόνια, «αφού ένα φεγγάρι ήθελε να το παίξει υποψήφιος δήμαρχος», έτρεχε να βρει κάποιον της προκοπής και έτρωγε πόρτα…. μέχρι που ξετρύπωσε τον κρυμμένο στο πηγάδι Τριώφλορο Θεοντόση… Δεξιοί της πλάκας που τραβάνε όπου φυσά ο άνεμος….

    • Πω, πω, πω, πανικός, ΕΠΈΣΤΡΕΨΕ η Ryan Air Σαράντη... Μην μας πει ότι την κουβάλησε το Επιμελητήριο;;;;

      Θα βγουν όλοι οι φελλοί και θα τραγουδάνε το παραμύθι κατόπιν ενεργειών μου… Περιμένουμε ανακοίνωση του Κάπτεν Ηλία του ΜΝΗΜΟΝΙΟφόρου, του γραφικού Ηλία Σιφάκη και του ΤΡΙΏΡΟΦΟΥ κοψιμιού 3flor…. Τελικά μάλλον ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ είχε δίκιο όταν αρνήθηκε να τους δώσει το παραδάκι που ζήταγαν οι νταβ@δες της Ryan Air για να μας φέρουν τουρίστες της πείνας…. ®Νυχτοκαβαλάρης©

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ