ΙΤΕΠ: Οι Έλληνες ξενοδόχοι επένδυσαν 1,6 δισ. € σε ανακαινίσεις στην διετία 2017-2018!!! TUI: 3 ελληνικά νησιά στην κορυφή των κρατήσεων!

0
344
Η απασχόληση στα ελληνικά ξενοδοχεία αυξήθηκε κατά 25% το Μάιο και κατά 20% τον Αύγουστο του 2018 σε σχέση με τους αντίστοιχους μήνες του 2017. Παραμένει υψηλή η εποχικότητα
Σχολιάζοντας την Έκθεση του ΙΤΕΠ, ο Πρόεδρος του Ξ.Ε.Ε. κ. Αλέξανδρος Βασιλικός τόνισε ότι : «Σήμερα παρουσιάστηκε η Ετήσια πρωτογενής Έκθεση για την κατάσταση στην ελληνική αγορά των ξενοδοχείων και πιστεύω ακράδαντα πως τα συμπεράσματά της μπορούν να αποτελέσουν μια εξαιρετικά χρήσιμη πυξίδα για όλους.
Μιλάμε συνέχεια για την ανάγκη επενδύσεων και για κίνητρα προσέλκυσης ξένων επενδυτών και ξεχνάμε, όπως αποτυπώνεται με σαφήνεια στην Έκθεση, τον όγκο των επενδύσεων που υλοποιούν κάθε χρόνο οι ίδιοι οι ξενοδόχοι αναβαθμίζοντας το προϊόν τους.
Οι επενδύσεις μόνο σε ανακαινίσεις ξενοδοχείων ξεπέρασαν το ποσό 1,6 δις. ευρώ σε μία διετία. Καλώ την Πολιτεία να συνειδητοποιήσει τη δύναμη που μπορούν να δώσουν οι Έλληνες ξενοδόχοι στην εθνική προσπάθεια ανάκαμψης, εφόσον απαλλαγούν από τα υπέρμετρα φορολογικά βάρη και θεσπιστούν κίνητρα για περαιτέρω επενδύσεις».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ, ΕΔΩ.

TUI: 3 ελληνικά νησιά στην κορυφή των κρατήσεων για το Καλοκαίρι του 2020

Η απόφαση της TUI να ξεκινήσει το πρόγραμμα του καλοκαιριού του 2020 πέντε μήνες νωρίτερα από το συνηθισμένο έχει αποδώσει καρπούς, όπως επισημαινει η ίδια η TUI, με περισσότερους από 100.000 Βρετανούς να έχουν κλείσει, ήδη, τις διακοπές τους. Στους δημοφιλείς προορισμούς βρίσκονται και τρία ελληνικά νησιά.
Η Ρόδος, η Κως και η Ζάκυνθος είναι ιδιαίτερα αγαπητοί προορισμοί. Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι οικογένειες, ιδίως, κάνουν κράτηση νωρίτερα, εκμεταλλευόμενες μια σειρά από προσφορές.
Η TUI ξεκίνησε το πρόγραμμα του καλοκαιριού του 2020 το Νοέμβριο και στις 25 Απριλίου θα προσθέσει άλλα 2.000 ξενοδοχεία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πάνω από το 60% των κρατήσεων ήταν για προορισμούς «μέσης» απόστασης όπως για τη Κύπρο και τα Κανάρια, ενώ τα ελληνικά νησιά, συμπεριλαμβανομένης της Ρόδου, της Κω και της Ζακύνθου είναι πολύ ψηλά στις προτιμήσεις.
Η Φλόριντα ήταν μια δημοφιλής επίσης οικογενειακή επιλογή μακρινών αποστάσεων και περισσότεροι από 15.000 έχουν ήδη κλείσει στα 5T platinum ξενοδοχεία της TUI. Ο εμπορικός διευθυντής Richard Sofer δήλωσε: «Έχουμε δει μια πραγματικά θετική ανταπόκριση από τότε που ξεκίνησε το πρόγραμμά μας ακόμη και νωρίτερα από το συνηθισμένο και είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσθέσουμε περισσότερα ξενοδοχεία στην καλοκαιρινή μας προσφορά του 2020».

Ωστόσο, η καθήλωση του 737 MAX συνεχίζει να διαταράσσει τη δραστηριότητα της TUI φέτος. Την περασμένη εβδομάδα προειδοποίησε ότι το γεγονός αυτό μπορεί να επιφέρει ζημία κατα περίπου 200 εκατομμύρια ευρώ και ότι αναμένεται μείωση κατά 17% των κερδών του έτους.

Πηγή: money-tourism.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.