Αρχική Ειδήσεις Ταξίδια-Τουρισμός Στην οικογένεια Βασιλάκη – Esperia Group περιήλθε το ξενοδοχείο «BELLEVUE» στη Ρόδο

Στην οικογένεια Βασιλάκη – Esperia Group περιήλθε το ξενοδοχείο «BELLEVUE» στη Ρόδο

0
920

Μια ακόμη σημαντική αγορά πέτυχε ο ξενοδοχειακός όμιλος εταιρειών «Εsperia Group» της οικογένειας Βασιλάκη, που δραστηριοποιείται πλέον δυναμικά και στην πόλη της Ρόδου.
Η οικογένεια Βασιλάκη αγόρασε την περασμένη εβδομάδα το δημοφιλές και πρόσφατα ανακαινισμένο ξενοδοχείο «BELLEVUE» στην Ακτή Μιαούλη από την οικογένεια του εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη.
Ταυτόχρονα έχει αποκτήσει και όμορο ακίνητο της οικογένειας Μπαριανού και προγραμματίζει για την προσεχή τουριστική περίοδο να υλοποιήσει μια σημαντική επένδυση για την επέκταση του κεντρικού ξενοδοχείου, που θα λειτουργήσει εφέτος ως έχει.
Το ξενοδοχείο «Βella Vista» είχε μετατραπεί σε ξενοδοχείο Boutique, με την επωνυμία «BELLEVUE» από τον κ. Ρέστη που στόχευε σε πελάτες υψηλών βαλαντίων.
Τα αρχιτεκτονικά σχέδια του ξενοδοχείου υπέγραψε ο αρχιτέκτονας κ. Σπύρος Τσαγκαράτος που έχει σχεδιάσει το Mall Αθηνών.
Το ξενοδοχείο ανήκε συγκεκριμένα στην εταιρεία Ξενοδοχειακές και Τουριστικές επιχειρήσεις «ΜΠΕΛΛΑΣΙ ΚΟΛΟΣΟΥΠΟΛΗ Α.Ε.», είναι πέντε αστέρων τελικής δυναμικότητας 11 σουίτες/11 δωμάτια/33 κλίνες.
Σε αυτό λειτουργεί και το εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι «Botrini’s Rodi», στον ισόγειο χώρο της μονάδας.
Προσφέρει κομψά καταλύματα με ντους με υδρομασάζ, 2 πισίνες και σνακ μπαρ. Όλες οι κλιματιζόμενες μονάδες στο Bellevue έχουν δωρεάν Wi-Fi και θέα στο Αιγαίο Πέλαγος. Περιλαμβάνουν καθιστικό με τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ενώ ορισμένοι τύποι καταλυμάτων διαθέτουν μικρή κουζίνα με καφετιέρα Nespresso.
Ο όμιλος ΕΣΠΕΡΙΑ, στη Ρόδο, ξεκίνησε την επιχειρηματική του δραστηριότητα στον τουρισμό από το 1969 με το ξενοδοχείο ΕΣΠΕΡΙΑ στο κέντρο της πόλης.
Σήμερα διαθέτει ένα δυναμικό επτά ξενοδοχειακών μονάδων στη Ρόδο, τα έξι εκ των οποίων βρίσκονται στην ανατολική ακτή του νησιού, στην Καλλιθέα.
Στη διαδρομή όλων αυτών των χρόνων με προσήλωση και ευελιξία στις αλλαγές των καιρών και στις ανάγκες και απαιτήσεις, όπως διαμορφώνονται στο σύγχρονο τουριστικό περιβάλλον, τα ξενοδοχεία της ΕΣΠΕΡΙΑ, με διαφορετικό χαρακτήρα και ταυτότητα το καθένα, καλύπτουν με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες των επισκεπτών.
Το Esperos Palace Resort 4* plus, σε εξαιρετική τοποθεσία, με κομψή πολυτέλεια, κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, προσεγμένο σέρβις, υπηρεσίες Spa, αίθουσες συνεδρίων, εγκαταστάσεις water sports, γκουρμέ εστιατόριο, διακριτικό animation, βραδινή διασκέδαση.
Το Esperos Mare Resort 4* plus, η top all inclusive επιλογή με σέρβις, με εκλεκτές γεύσεις όλη την ημέρα, πάνω στην παραλία, με μοντέρνα και πρωτοποριακή διακόσμηση στα δωμάτια και στους κοινόχρηστους χώρους με προγράμματα animation και πολλά happenings.
Το Esperos Blue Village & Spa, αποτελεί την τελευταία προσθήκη, είναι ένα all-inclusive ξενοδοχείο μόνο για ενήλικες, ιδανικό για ζευγάρια και singles, από 16 χρόνων που θέλουν να απολαύσουν τις διακοπές τους σε ένα ήσυχο, κομψό και ρομαντικό μέρος.. Εκπληκτικό φυσικό περιβάλλον με πανοραμική θέα στη θάλασσα, συνδυάζει το γαλάζιο από τα κρυστάλλινα νερά, με εξαιρετική ατμόσφαιρα και ιδιωτικότητα.
Το Esperides Beach Family Resort 4*, είναι η αποθέωση των all inclusive οικογενειακών διακοπών με εγκαταστάσεις και υπηρεσίες που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις μιας οικογενείας. Πισίνες, παιδικές χαρές, αθλοπαιδιές, Water slides, μεγάλη ομάδα animation, βραδινά shows, πλούσιους μπουφέδες.
Το Epsilon Ammades Apartments 4*, προσφέρει διαμερίσματα και studios με ξενοδοχειακό service, πάνω στην παραλία για ανεξάρτητες διακοπές self catering και δυνατότητες για ala carte πρωινό και φαγητό. Δίπλα σε εντυπωσιακό shopping centre.
Το Esperia 3*, στην πόλη της Ρόδου 5 λεπτά από την παραλία. Πολλές επιλογές με πλήθος εστιατορίων, bars και καταστημάτων για να επιλέξει ο επισκέπτης, σε κοντινές αποστάσεις από το ξενοδοχείο.
Water Park στην Ρόδο, Ένα μαγικό μέρος γεμάτο διασκέδαση και περιπέτειες. Αυτό το εντυπωσιακό πάρκο προσφέρει ατέλειωτα παιχνίδια,δράση και διασκέδαση σε κάθε του σημείο. Ο προσεγμένος του σχεδιασμός σε συνδυασμό με τις διάφορες νεροτσουλήθρες και μοναδικές πισίνες για όλες τις ηλικίες κάνουν την παραμονή στο πάρκο μια αξέχαστη εμπειρία!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ