Ρόδος και Κως στους περιζήτητoυς προορισμούς για την TUI Αυστρίας

0
139

Η Ελλάδα είναι ο πιο περιζήτητος προορισμός της Αυστρίας, επισημαίνει η διευθύνουσα σύμβουλος της TUΙ Αυστρίας, κ. Lisa Weddig.

Στους πλέον περιζήτητους προορισμούς βρίσκονται η Κρήτη (1η θέση), η Ρόδος (2η θέση) και η Κως (3η θέση).

Συνολικά, η TUI προσφέρει 23 εβδομαδιαίες πτήσεις από το Σάλτσμπουργκ στην Ελλάδα, στην Ισπανία, στην Τουρκία, στην Αίγυπτο, στη Βουλγαρία, στην Ιταλία, στην Κροατία και στην Κορσική. Η γκάμα των πτήσεων της TUI από την Αυστρία το καλοκαίρι του 2019 είναι πιο εκτεταμένη από ποτέ.

«Για πολλά χρόνια, η TUI υπήρξε πιστός ταξιδιωτικός πράκτορας για το αεροδρόμιο του Σάλτσμπουργκ. Η Lisa Weddig και η ομάδα της δούλευαν και πάλι σε αυτό το αεροδρόμιο. Αν και δεν εξυπηρετούμε όλους τους 180 προορισμούς του Ομίλου TUI παγκοσμίως, μπορούμε να δούμε τις συνδέσεις του Σάλτσμπουργκ με δώδεκα διαφορετικά αεροδρόμια προορισμού. Ανυπομονώ για πολλούς αναχωρούντες επισκέπτες που έχουν κλείσει θέση με την TUI από το Σάλτσμπουργκ », λέει η διευθύντρια του αεροδρομίου Bettina Ganghofer.

Οι καλύτεροι ταξιδιωτικοί προορισμοί της TUI Αυστρίας το καλοκαίρι του 2019 είναι: Ελλάδα Ισπανία Τουρκία Ιταλία Αίγυπτος

Οι καλύτεροι προορισμοί από το Σάλτσμπουργκ είναι: Κρήτη Ρόδος Κως Χουργκάντα Μαγιόρκα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ