ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ APOLLO AWARDS: Τα ξενοδοχεία Κω – Βορ. Δωδ/σου που βραβεύθηκαν στο Astir Odysseus

0
1808

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Κατερίνα Χατζημανώλη Χαρίκλεια Χριστοφή

Η τελετή βράβευσης ξενοδοχείων DER TOURISTIK NORDIC / APOLLO 2019 στο Astir Odysseus

Η ετήσια καθιερωμένη εκδήλωση του ταξιδιωτικού οργανισμού Apollo – Dertouristik Nordic βράβευσης των ξενοδοχείων που διακρίθηκαν απο τους επισκέπτες την τουριστική περίοδο 2018 πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο φιλόξενο Astir Odysseus.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Ηλίας Σιφάκης, η Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω Ντ. Σβύνου, οι Περιφ. σύμβουλοι Ειρ. Σβύνου και Γ. Καμπανής στελέχη και συνεργάτες του Apollo – Dertouristik Nordic AB και πολλοί εκπρόσωποι συνεργαζόμενων ξενοδοχείων.

Κως, 14/05/2019.

Θέμα: APOLLO AWARDS CEREMONY – ΚΩΣ – 13/05/2019.
Την Δευτέρα 13/05/2019, ο ταξιδιωτικός οργανισμός DER TOURISTIK NORDIC / APOLLO σε συνεργασία με την εταιρεία εισερχόμενου τουρισμού DESTINATION TOURISTIC SERVICES, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ DER TOURISTIK πραγματοποίησαν στο ξενοδοχείο Astir Odysseus Resort & Spa την ετήσια εκδήλωση βράβευσης ξενοδοχείων των νήσων Κω, Καλύμνου, Ψερίμου και Λέρου που διακρίθηκαν για το έτος 2018 βάσει των προτιμήσεων των επισκεπτών τους.
Ενημερωτικά αναφέρουμε ότι:
– Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Der Touristik Nordic / APOLLO ανήκει στον τουριστικό όμιλο DER TOURISTIK. Δραστηριοποιείται στις Σκανδιναβικές χώρες καθώς και στη Φινλανδία. Διακινεί ετησίως περί τους 1εκ. ταξιδιώτες, μέγεθος το οποίο τον κατατάσσει ανάμεσα στους κορυφαίους ταξιδιωτικούς οργανισμούς στις χώρες αυτές.
– Η εταιρεία εισερχόμενου τουρισμού DESTINATION TOURISTIC SERVICES, μέλος του ομίλου της DER TOURISTIK, είναι από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες του κλάδου. Το 2019 αναμένεται να διαχειριστεί περί τους 750.000 ταξιδιώτες ενώ το 2020 αναμένεται να αυξηθούν σε 800.000.
– Η DTS HELLAS αντιπροσωπεύει μεταξύ άλλων τους Tour Operators: ITS, JAHN REISEN, DERTOUR, TRAVELIX, KUONI, HELVETIC TOURS, APOLLO, EXIM TOURS, PANTOUR & DK TOURISTIK.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν από τον ταξιδιωτικό οργανισμό DER TOURISTIK NORDIC / APOLLO ο Senior Contract Manager κ. Γιάννης Φραγκίσκος, η Destination Manager της Apollo κ. Marianne Leimu και το τμήμα της, καθώς και η Destination Manager DTS Greece κα. Ειρήνη Τιουπάλα.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Σιφάκης Ηλίας, η Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω κ. Σβύνου Κωνσταντίνα, καθώς και διάφοροι φορείς που αποδέχτηκαν τη πρόσκληση. Μεγάλος αριθμός ξενοδόχων και διευθυντικών στελεχών των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων μας τίμησαν με τους παρουσία τους.

Θέματα που παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση ήταν:
Προβλέψεις του ταξιδιωτικού οργανισμού για τη σαιζόν 2019
Ο σχεδιασμός ανάπτυξης για τα επόμενα έτη όσον αφορά την περιφερεια
Σύμφωνα με στελέχη του DER TOURISTIK APOLLO και της DTS HELLAS, παρατηρείται μείωση στις έως τώρα κρατήσεις συγκριτικά με το αντίστοιχο διάστημα του 2018.
Επίσης επισημάνθηκε ότι πλέον η ζήτηση τουριστικών πακέτων προσανατολίζεται 1. σε προορισμούς με ελκυστικότερες τιμές και 2. λόγω περιβαλλοντικής συνείδησης σε κοντινότερους προορισμούς, με συνέπεια αυτοί να έχουν το μικρότερο ή καθόλου πρόβλημα κρατήσεων.

Κατόπιν της παρουσίασης των παραπάνω, ακολούθησε η εκδήλωση βράβευσης των ξενοδοχείων που διακρίθηκαν.

Αναλυτικότερα ανά κατηγορία:
Ξενοδοχεία κατηγορίας 2+ αστέρων:
1ο βραβείο (Gold) : “Imperial”
2ο βραβείο (Silver) : “Gianna”

Ξενοδοχεία κατηγορίας 3 αστέρων:
1ο βραβείο (Gold) : “Zephyros”
2ο βραβείο (Silver) : “Ambiance”
3ο βραβείο (Bronze): “Aegean Homes”

Ξενοδοχεία κατηγορίας 4 και 4+ αστέρων:
1ο βραβείο (Gold) : “Pserimos Villas”
2ο βραβείο (Silver) : “Norida Beach Mitsis Hotels”
3ο βραβείο (Bronze) : “Ramira Beach Mitsis Hotels”

Ξενοδοχεία κατηγορίας 5 αστέρων:
1ο βραβείο (Gold) : “Astir Odysseus Resort& Spa”
1ο βραβείο (Gold) : “Blue Domes Mitsis Hotels”
2ο βραβείο (Silver) : “Diamond Deluxe Hotel & Spa”

Mondo Family Apollo Global Portfolio :
3ο βραβείο (Bronze) : “Kipriotis Maris Suites”

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, ακολούθησε cocktail party όπου δόθηκε η ευκαιρία στους προσκεκλημένους να συζητήσουν με τα στελέχη του APOLLO και της DTS τις εξελίξεις της τρέχουσας σαιζόν καθώς και τα μελλοντικά τους σχέδια για τα επόμενα έτη.

Αρχικά έγινε μια πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση από τον εκπρόσωπο της Apollo – Dertouristik Nordic Γιάννη Φραγκίσκο αριθμητικών και ποιοτικών στοιχείων για την Σκανδιναβική τουριστική αγορά αλλά και τις απαντήσεις πελατών στα ερωτηματολόγια της εταιρίας (βίντεο)

Ακολούθησε η τελετή βράβευσης/ APOLLO AWARDS, των  ξενοδοχείων της Κω, της Λέρου, της Καλύμνου-Ψερίμου τα οποία διακρίθηκαν έπειτα από ψηφοφορία των επισκεπτών – πελατών τους (φωτό-βίντεο)

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ