Δύο νέα 5άστερα ξενοδοχεία στην Κω

9
3592
Εγκρίθηκε από τη Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς του υπουργείου Πολιτισμού η ανέγερση νέας ξενοδοχειακής μονάδας 5* 100 κλινών,στην περιοχή Λάμπη νήσου Κω, φερ. ιδιοκτησίας «Ηλίας Μαστρομηνάς & Σία Ο.Ε».

Ακόμη, δόθηκε οικοδομική άδεια στην εταιρεία « Ξ.Τ.Τ.Ε. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΟΣΤΑ ΠΑΛΛΑΣ Α.Ε.» για τη δημιουργία νέου ξενοδοχείου 5 αστέρων με 231 δωμάτια με 483 κλίνες. Το ξενοδοχείο θα ανεγερθεί σε έκταση 65 στρεμμάτων.

– Πηγή: money-tourism.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η ΚΩΣ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΕΡΗΜΟΣ..!!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΘΑ ΜΕ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΡ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ …ΕΛΕΟΣ …ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΖΟΦΕΡΟΝ..!!

    • Είπε ο ξενοδόχος της δεκαετίας του 90 που θέλει να πουλάει όσο πουλούσε και τότε, να μην προσφέρει υπηρεσίες, να μην ανακαινίζει το ξενοδοχείο του και κάθε χειμώνα να αγοράζει και ένα διαμέρισμα.

  2. Όλες οι επόμενες γενιές θα πληρώσουν την ανοχή στις δήθεν πολυτελείς επενδύσεις

    που στελεχώνονται από Βαλκάνιους,Αλβανούς,Πακιστανούς,τα πάντα λάμπουν στα φώρα των προβολέων,αλλά στα υπόγεια βασιλεύει η γαλέρα,το ΄σκοτάδι’ ,η ‘κατοχική’ διαδικασία προμηθειών,η παντελής έλλειψη Κρατικού Ελέγχου,η αδιαφανεια,η διαφθορά…..στο βασίλειο του σ…. η Κως έχει ηγετική θέση.Ο κάθε τυχάρπαστος χ@σμένος πότης και πεινάλας απ την Ευρώπη,βαφτίζεται τουρίστας υψηλού επιπέδου,αλλά αντί να αφήνει λεφτά στην αγορά,αφήνει κόπρανα,γι αυτό το Νησί δεν έχει διαφορά στην κίνηση απ τους …Αρκιούς !!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ