Ο Νίκος Πουλιού από την Κω στο Δ.Σ. του ΕΟΤ

8
1937

Η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου του ΕΟΤ είναι η εξής:

Άντζελα Γκερέκου

Πρόεδρος

 Δημήτρης Φραγκάκης

Γενικός Γραμματέας

 

 ΜΕΛΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Βαρβάρα Αυδή

Επιχειρηματίας, εκλεγμένη πρώην Πρόεδρος ΔΣ Πανευρωπαϊκού Οργανισμού HistoricHotelsofEurope, Ιδρυτής Δικτύου Υάδες GreekHistoric Hotels. Κάτοχος ΜΒΑ και Bachelor Ecole Hoteliere deLausanne.

Παρασκευή Βασιλοπούλου

Επίτιμη Διευθύντρια Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Κριτικός τέχνης. Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με ανασκαφικό, αρχαιολογικό και συγγραφικό έργο. Έχει διατελέσει στο παρελθόν μέλος του ΚΑΣ και του ΚΣΝΜ.

 

Αγγελική Κοσμοπούλου – ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Διδάκτωρ Αρχαιολογίας με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Πολυετή εμπειρία ως σύμβουλος επικοινωνίας σε πολλούς οργανισμούς και φορείς. Σήμερα είναι υψηλόβαθμο στέλεχος στον κοινωφελή χώρο.

Αθηναγόρας Κωνσταντινίδης

Οικονομολόγος με ΜΒΑ από το Imperial College London και Διδακτορικό στα Χρηματοοικονομικά από το Χάρβαρντ. Μέλος της Διοίκησης του Ομίλου Πολυτελών Ξενοδοχείων Atrium Hotels και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου.

 

Αγγελική Μητσολίδου

Μέλος του ΔΣΑ, κάτοχος μεταπτυχιακού και διδακτορικού τίτλου στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο και ΜΒΑ από το Imperial College London.

Δάφνη Μιχαλοπούλου

Οικονομολόγος με ειδίκευση σε θέματα Τουρισμού με πολυετή εμπειρία σε Ελλάδα και εξωτερικό σε τουριστικά επενδυτικά προγράμματα (DMO). Μέλος Επιμελητηρίων και θεσμικών φορέων.

Χαρά Πασχαλίδου

Στέλεχος στα ΕΛΤΑ όπου συνέβαλε ως Project Manager στην επιτυχή συμμετοχή της εταιρείας σε μεγάλους διαγωνισμούς Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα. Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου της σχολής Πολιτικής Επιστήμης & Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Στέλεχος με ειδίκευση στις Πωλήσεις και τοmarketing.

Βασίλειος Πολίτης

Υποναύαρχος Π.Ν. (ε.α.). Έχει σπουδάσει Διεθνείς Σχέσεις σε ΗΠΑ και Η.Β. και στην Ανώτατη Σχολή Πολέμου των ΗΠΑ. Διετέλεσε σύμβουλος εταιρειών σε θέματα ανάπτυξης, βελτίωσης λιμενικών υποδομών και μαρίνων.

Νικόλαος Πουλιού

Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Divine Hotels. Στο παρελθόν έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος στην ΠΟΞ, Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω και Αντιπρόεδρος της Τράπεζας Δωδεκανήσου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο διορισμός και η συμμετοχή του συμπατριώτη μας Νίκου στο Δ.Σ. του ΕΟΤ είναι ένα ευχάριστο αλλά και σημαντικό για την Κω γεγονός. Παρόλο που τα θέματα που σχετίζονται με την τουριστική ανάπτυξη καθορίζονται από την Κυβέρνηση και κυρίως από το Υπουργείο Οικονομίας θα λέγαμε ότι η εξέλιξη αυτή αναδεικνύει το νησί μας αφού αφενός ένας σεμνός και επιτυχημένος επιχειρηματίας γέννημα θρέμμα της Κω αναγνωρίζεται και αφετέρου γιατί η ίδια η Κως ωφελείται από την παρουσία του Νίκου στα ανώτερα όργανα του τουριστικού κλάδου. Χαιρόμαστε και τον συγχαίρουμε.

  2. Πληροφορούμαστε ότι οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις των δύο παρατάξεων βρίσκονται σε αδιέξοδο. Για μία ακόμα φορά θα επαναλάβουμε τους κανόνες που ισχύουν στην πολιτική. Ο νικητής διοικεί και οι ηττημένοι ή αποδέχονται τους όρους του νικητή ή ασκούν κριτική. Στην περίπτωση της κυρίας Ρούφα ο ψυχικός εγωισμός της ηθικής και πολιτικής της υπεροχής δεν πρόκειται να επιτρέψουν την αποδοχή συνεργασιών με σεβασμό στον νικητή. Αλλά και εκτός αυτής υπάρχουν και οι Λαφαζανικοί. Όμως οι πολίτες επέλεξαν και απαιτούν στιβαρή διοίκηση. Αυτό πρέπει να γίνει και όστις θέλει οπίσω μου ελθείν όπως είπε και ο Χριστός.

  3. Σημαντική θέση, για έναν επιτυχημένο άνθρωπο του τουρισμού που έχει να προσφέρει ακόμη πολλά.Συγχαρητήρια Νίκο και καλή θητεία!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ