Αεροδρόμιο Ιπποκράτης: +3,66% o Αύγουστος, +1,61% η σεζόν

6
1022

Ανακοινώθηκαν από τη Fraport τα στατιστικά για το αεροδρόμιό μας για το μήνα Αύγουστο. Συγκεκριμένα,με 248.691 διεθνείς αφίξεις σημειώθηκε άνοδος 3,66% σε σχέση με τον περσινό Αύγουστο (239.912 διεθνείς αφίξεις τον Αϋγουστο της περασμένης χρονιάς).

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επίδοση σε απόλυτους αριθμούς όλων των εποχών για το νησί μας για οποιονδήποτε μήνα οποιουδήποτε έτους, δηλαδή ποτέ δεν είχαμε περισσότερες διεθνείς αφίξεις και μεγαλύτερη αεροπορική κίνηση σε ένα μόνο μήνα στην Κω.

Συνολικά η σεζόν συνεχίζει να κινείται σε θετικό έδαφος,με 889.808 διεθνείς αφίξεις, στο +1,61% από τις 875.701 στο αντίστοιχο διάστημα του 2018.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  • Αν περιμένεις να έρθει ποιοτικός τουρισμός με τις παρεχόμενες υπηρεσίες τότε θα περιμένεις για πολύ ακόμα. Ανάποδα πάει, πρώτα φτιάχνεις το προϊόν και μετά το πουλάς σε ακριβή τιμή.

 1. Ρε παιδιά, σοβαρά τώρα… Από πού προκύπτουν αυτά τα νούμερα;; Οι δρόμοι και τα μαγαζιά πιο άδεια από ποτέ! Χρήμα δεν κινείται καθόλου στο νησί. Αν υπάρχει αυτή η αύξηση που αναφέρετε σίγουρα αφορά τα all inclusive άρα δεν υπάρχει και λόγος να μιλάμε για αύξηση. Δεν πα να’ναι 100% η αύξηση;; Αφού είναι σαν να μην υπάρχουν! Ας μην λέμε μπούρδες…

 2. Για νησί … Τουριστική Σκουπιδαποθήκη μια χαρά τα βρίσκω τα νούμερα.
  Σε λίγα χρόνια που θα καταστρέψουν και τη Κέφαλο θα φάτε κάργα ποσότητα
  Σας εύχομαι να φτάσετε τα 8.000 000 τουρίστες τη σεζόν.
  Αυτό αξίζετε ..
  Αλλά θα δείτε τι θα πάθετε!!
  Περιμένετε παθητικά και απολαυστικά το τέλος σας πίνοντας ένα μοχιτάκι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.