ΜΑΡΙΤΑ ΚΑΡΑΤΖΗ: Επένδυση 20 εκατ. ευρώ και εγένετο το Nana Golden Beach!!!

0
635
ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΡΑΤΖΗ Α.Ε.
Με αξιοσημείωτη πορεία στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι της χώρας από το 1974, ο Όμιλος Καράτζη, με έδρα του την Κρήτη, έχει καταφέρει να ανακηρυχθεί σήμερα σε έναν από τους σημαντικότερους και πλέον καινοτόμους «παίκτες» της αγοράς, με ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο στον βιομηχανικό, ενεργειακό και τουριστικό κλάδο.
Στον τελευταίο, μάλιστα, η εταιρία προχωρά σε «γενναίες» επενδύσεις, ανεβάζοντας τον πήχη στο εγχώριο προϊόν. Με αφορμή το μεγαλεπήβολο έργο ανακαίνισης του Nana Beach, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Καράτζη Α.Ε., Μαρίτα Καράτζη, μιλάει στο τελευταίο τεύχος του «Χρήμα & Τουρισμός».
Η συνέντευξη Συνέντευξη στον Κωνσταντίνο Στ. Δεριζιώτη
Πως σκιαγραφείται η πορεία του Ομίλου Καράτζη στον εγχώριο Τουρισμό και πως αναπτύσσεται η φιλοσοφία σας γύρω από τη φιλοξενία;
Η πορεία του Ομίλου στον κλάδο του Τουρισμού ξεκίνησε στις αρχές τις δεκαετίας του 1980 με το ιδιόκτητο ξενοδοχείο Nana Beach, στη Χερσόνησο Ηρακλείου, του οποίου η δυναμικότητα σήμερα, μετά από σημαντικές επενδύσεις, αγγίζει τις 1.400 κλίνες. Όλα αυτά τα χρόνια στόχος μας είναι να προσφέρουμε σε επισκέπτες από όλο τον κόσμο μια αναβαθμισμένη εμπειρία διακοπών, σε ένα οικείο περιβάλλον, με τις ανέσεις εκείνες, που θα τους κάνουν να επιστρέφουν κάθε χρόνο. Χωρίς ποτέ να επαναπαυόμαστε και αναζητώντας διαρκώς το επόμενο βήμα μας, το 2018, ακριβώς δίπλα στο Nana Beach παρουσιάσαμε το νέο μας εγχείρημα, το Nana Princess, μια επένδυση που ξεπέρασε τα 40 εκατ. ευρώ και εισήγαγε νέες προδιαγραφές στις πολυτελείς διακοπές.
Σήμερα, σχεδόν 4 δεκαετίες μετά από την έναρξη της λειτουργίας του, το Νana Beach, μεταμορφώνεται και εισέρχεται σε μια νέα, «χρυσή» εποχή, για να επανασυστηθεί ως Nana Golden Beach. Ήδη, με το τέλος της τουριστικής σεζόν του 2018 μπήκε σε εφαρμογή ένα διευρυμένο πλάνο ανακαινίσεων στο ξενοδοχείο, οι οποίες θα ολοκληρωθούν σε δύο φάσεις, προκειμένου να εξασφαλιστεί η παράλληλη ομαλή λειτουργία του. Πρόκειται για μια επένδυση της τάξης των 20 εκατ. ευρώ, που αφορά στην πλήρη ανακαίνιση και ενεργειακή αναβάθμιση των 500 δωματίων, των εστιατορίων και των πισίνων. Διατηρώντας γνήσιο το αίσθημα της φιλοξενίας και την αγάπη για τον τόπο μας, η φιλοσοφία και το όραμά μας για το μέλλον κινείται γύρω από την upscale πολυτελή διαμονή, συνδυασμένη με την αίσθηση της αυθεντικής κρητικής φιλοξενίας, κάτι που γίνεται φανερό στις μονάδες μας μέσα από συντονισμένη και ομαδική δουλειά.
Ποιο θα είναι το ανανεωμένο «πρόσωπο» του Νana Golden Beach;
Το εκτεταμένο πρόγραμμα εργασιών στο Νana Golden Beach αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέσα στο 2020, ώστε το resort να υποδεχθεί ανανεωμένο τους πρώτους επισκέπτες του, με την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν του ίδιου έτους. Στόχος μας είναι να ανεβάσουμε ακόμα περισσότερο τον πήχη της πολυτελούς διαμονής και να προσφέρουμε μια απαράμιλλη, Golden, εμπειρία φιλοξενίας. Ένα μεγάλο στοίχημα αποτελεί η δημιουργία μιας απόλυτα φιλικής προς το περιβάλλον μονάδας, ενώ μετά την επανασχεδίασή του, κάθε δωμάτιο θα διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και παροχές 5 αστέρων, που θα χαρίσουν την απόλυτη χαλάρωση στους καλεσμένους μας. nanaWalk-in rain showers, ιδιωτικές σάουνες, πλούσια amenities, μια μοναδική εμπειρία ύπνου σε king size κρεβάτια, κομψά κλινοσκεπάσματα και pillow menu, είναι μερικά μόνο από τα προνόμια που θα απολαμβάνουν οι φιλοξενούμενοι του Νana Golden Beach. Στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου θα συμπεριλαμβάνεται επίσης ένα ολοκαίνουριο spa & wellness center για όσους επιθυμούν να αναζωογονήσουν σώμα και πνεύμα. Σε έναν χώρο που αποπνέει γαλήνη και αρμονία, οι επισκέπτες θα μπορούν να αφιερώσουν χρόνο στον εαυτό τους και να ζήσουν πραγματικές στιγμές ευεξίας, μέσα από μια σειρά εξατομικευμένων επιλογών περιποίησης προσώπου και σώματος, με εξειδικευμένους θεραπευτές και υψηλής ποιότητας προϊόντα.
Παράλληλα, εξίσου αναβαθμισμένο θα προβάλλει και το επίπεδο των υπηρεσιών μας στο κομμάτι της γαστρονομίας και των δραστηριοτήτων που μπορεί να ανακαλύψει κανείς στην πανέμορφη τοποθεσία του ξενοδοχείου, δίπλα στη θάλασσα. Αναφέρατε τη γαστρονομία ως ένα από τα «δυνατά χαρτιά» του Nana Golden Beach.
Οι πληροφορίες μιλάνε για μια νέα, πολλά υποσχόμενη συνεργασία…
Πράγματι, ως πρεσβευτές της αυθεντικής κρητικής φιλοξενίας, δεν θα μπορούσαμε παρά να δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα και στον τομέα της γαστρονομίας. Στο πλαίσιο αυτό προχωρήσαμε σε μια υπέροχη συνεργασία με έναν από τους πιο καταξιωμένους chef της Ελλάδας, τον βραβευμένο με αστέρι Michelin, Λευτέρη Λαζάρου. Οι επισκέπτες του Nana Golden Beach θα έχουν την ευκαιρία να εντρυφήσουν σε ένα εξαίρετο «ταξίδι» στις γεύσεις της ελληνικής -και όχι μόνο- κουζίνας, μέσα από ένα πλήθος fine dining και a la carte επιλογών στα ανακαινισμένα εστιατόριά μας, με την «υπογραφή» του κ. Λαζάρου και της ομάδας του.
Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι και χαρούμενοι που καταφέρνουμε να συνδυάσουμε αρμονικά τη φιλοξενία με τη γαστρονομία, αποδεικνύοντας, για ακόμα μια φορά, ότι είναι έννοιες αλληλένδετες, που συνθέτουν την πεμπτουσία του ελληνικού καλοκαιριού. Nana Golden Beach Hotel: Μία «χρυσή» εμπειρία φιλοξενίας Μία αναβαθμισμένη, «Golden», όπως, άλλωστε, προμηνύει το όνομά του, εμπειρία φιλοξενίας προσφέρει το ανακαινισμένο ξενοδοχείο Nana Golden Beach, του ομίλου Καράτζη, στη Χερσόνησο του Ηρακλείου Κρήτης, γνωστό ως Nana Beach.

Η αλλαγή του ονόματος αντικατοπτρίζει το αναβαθμισμένο επίπεδο των υποδομών και των υπηρεσιών που διαθέτει σήμερα το ξενοδοχείο, μετά από τον επανασχεδιασμό του και την ανακαίνιση των 20 εκατομμυρίων ευρώ, που πραγματοποιεί ο όμιλος Καράτζη, υπό την «ομπρέλα» του οποίου βρίσκεται το ξενοδοχείο. Επένδυση, η οποία πραγματοποιείται σε δύο φάσεις, προκειμένου να διασφαλιστεί η παράλληλη ομαλή λειτουργία του ξενοδοχείου και που αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο 2020, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή για το φημισμένο resort, αλλά και για τον τουρισμό πολυτελείας στην Κρήτη. Με την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της επένδυσης, το Nana Golden Beach, για τη διαμονή των επισκεπτών του, προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής από standard δωμάτια, μέχρι bungalows, οικογενειακά διαμερίσματα και σουίτες. Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες είναι επιπλωμένα και διακοσμημένα με εξαιρετικό γούστο και εξοπλισμένα με σύγχρονες ανέσεις, που εγγυώνται μια πραγματικά μοναδική διαμονή, όπως υπέρδιπλα κρεβάτια, πολυτελή μαξιλάρια και σκεπάσματα, LCD τηλεόραση 49 ιντσών, mini bar, χρηματοκιβώτιο, στεγνωτήρα μαλλιών, ξυριστική μηχανή, ντους ψιλής βροχής και σάουνα, «επώνυμα» είδη προσωπική περιποίησης, κ.ο.κ.. Μια σειρά από υποδομές και υπηρεσίες εξασφαλίζουν για τους επισκέπτες του Nana Golden Beach ότι, κατά την παραμονή τους στο συγκρότημα και θα διασκεδάσουν και θα χαλαρώσουν και γενικά θα αποχωρήσουν έχοντας «γεμίσει τις μπαταρίες» τους. Έτσι, στην «υπηρεσία» τους είναι από γήπεδα τένις, γήπεδα ποδοσφαίρου 5×5, μπάσκετ, beach volley, ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, πισίνες, εσωτερική πισίνα με σάουνα, jacuzzi και χαμάμ,ένα υπερσύγχρονο spa, διάφορα water sports, κομμωτήριο, κοσμηματοπωλείο, κ.ά., που εγγυώνται αυθεντικές εμπειρίες ευεξίας, διασκέδασης και αναψυχής. Ιδιαίτερη σημασία δίνεται στο ξενοδοχείο στον τομέα της γαστρονομίας, προσφέροντας πληθώρα επιλογών για φαγητό, που αναδεικνύουν τοπικές γεύσεις και σπεσιαλιτέ, αλλά και διεθνείς κουζίνες. Ενώ τη γαστρονομική «ταυτότητα» του Nana Golden Beach αναβαθμίζει η συνεργασία με τον βραβευμένο σεφ με αστέρι M.

– Πηγή: money-tourism.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ