Μεταγραφή «βόμβα» για τον DER Touristik στη Γερμανία

0
617
Ο Joachim Seip, μέχρι τώρα Διευθυντής του Hotel Purchasing στον χρεωκοπημένο πλέον Thomas Cook Group, και ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα στην αγορά αυτή, προσχώρησε στην ομάδα του DER Touristik, με παρόμοια καθήκοντα.
Πρόκειται για μια πολύ σημαντική κίνηση, που πιστώνεται στον ενεργητικό του μεγάλου γερμανικού ταξιδιωτικού ομίλου, ο οποίος έχει αποκομίσει σημαντικά κομμάτια της Thomas Cook, ίσως περισσότερα από οποιονδήποτε άλλο ανταγωνιστή του.
Στη νέα του θέση ο πολύπειρος manager, θα είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση των αγορών των ξενοδοχείων, αλλά θα συμμετέχει και στην χάραξη στρατηγικής αγορών για τον όμιλο.
Ο Όμιλος DER Touristik διεθνοποιεί τις αγορές δωματίων ξενοδοχείων και θέλει να εφαρμόσει ενιαία στρατηγική για τις 16 ευρωπαϊκές αγορές που δραστηριοποιείται. O Seip, στα πενήντα του συνδέεται άριστα με τους ξενοδόχους, ειδικά στην ανατολική Μεσόγειο.
Εντάχθηκε στην ομάδα του Neckermann Reisen το 1995 αμέσως μετά την ολοκλήρωση του MBA του στο Πανεπιστήμιο του Σαν Ντιέγκο.
Η επαγγελματική του σταδιοδρομία περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, διαχείριση προορισμού, διαχείριση αγορών και συμβολαίων, για διάφορους προορισμούς και την πλέον πρόσφατη θέση του Διευθυντή του Group Hotel Contracting.
Ο Joachim Seip θα αναφέρεται στον Uli Sperl, Διευθύνοντα Σύμβουλο του DMC DER Touristik Group, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την αγορά ξενοδοχείων.
Ο Sperl, ο οποίος εργάστηκε επίσης για τον Thomas Cook εδώ και πολύ καιρό, είναι στην ευχάριστη θέση να έχει «έναν τόσο έμπειρο διαχειριστή στον όμιλο για αυτό το απαιτητικό και στρατηγικά σημαντικό καθήκον», είπε χαρακτηριστικά.
Ο Sperl βλέπει σε αυτή την εξέλιξη και ένα ισχυρό μήνυμα στους συνεργάτες ξενοδόχους: «…να συνεργαστούμε με ισχυρούς ομίλους και καλά οργανωμένα ξενοδοχεία. Ο Όμιλος DER Touristik με τις ποικίλες μάρκες του είναι ένας αξιόπιστος, δίκαιος και πολύ σταθερός συνεργάτης».
Τέλος, σημειώνεται ότι όπως και άλλοι ταξιδιωτικοί πράκτορες, η DER Touristik, έχει ήδη προσθέσει ένα μεγάλο αριθμό ξενοδοχείων στη γκάμα των προϊόντων της, τα οποία έχουν ήδη εργαστεί στενά με τον Thomas Cook.
– Πηγή:  money-tourism.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ