Β. Μανιάς & Κ. Σουρασής εκπροσωπούν το Δήμο Κω στη WTM (ΦΩΤΟ)

24
1508

Ο Πρόεδρος Βασίλης Μανιάς και το μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης Κώστας Σουρασής εκπροσωπούν το Δήμο Κω στην τουριστική έκθεση του Λονδίνου World Travel Market.

Οι εκπρόσωποι του Δήμου μας έχουν καθημερινά σειρά επαφών με στελέχη της τουριστικής αγοράς μεταφέροντας κλίμα αισιοδοξίας για την επόμενη τουριστική περίοδο, παρότι πρόωρο για ασφαλή συμπεράσματα.

Γραφείο Τύπου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Σουρασης από που και ως που πήγε στην έκθεση χωρίς να έχει καν γνώσεις από τουρισμό?? Άααα ρεεεε Κωε πλήρωνε άσχετους να κάνουν διακοπές.

      • ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ;ΓΙΑΥΤΟ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΑΛΗΡΙΣΕΙ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ Κ ΕΠΙΧΕΙΡΙΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΡΓΑΤΕΣ.

        • Α ρε ΚΑΐΣΕΡΛΗ με τα ταξίδια αναψυχής σου, στρατός οι ιδικοί στον τουρισμό. Τώρα άσχετοι μόνο για να μοιράζουν φυλλάδια....

          Και σε λίγο για αναβάθμιση της αποστολής θα αρχίσει τα ταξιδάκια αναψυχής και ο Τριώφλορος TEO στα πρότυπα Κυρίτση, Κανταρζή και Σιφάκη, των επονομαζόμενων ταξιδευτών της υφηλίου… Για την ώρα ας αρκεστούμε με τους ιδικούς για να μοιράζουν φυλλάδια και να σερβίρουν μπακλαβαδάκια….

        • ζηλευεις ε; τι να κανομε. ο κωστας σουρασης με τη ψηφο του κοσμου εκλεχτηκε. παιδι καλο, εργατικο, μα πανω απο ολα αγαπα το νησι. αυτο χρειαζεται το νησι. οχι λ………… ταξιδιαρηδες.

      • Αν δεν έπρεπε να πάει ο Σουρασής με μητρική την Αγγλική γλώσσα ποιος έπρεπε να πάει; Επιπλέον είναι ένα παιδί που δραστηριοποιείται στον χώρο του τουρισμού και έχει ζήσει στο εξωτερικό.

      • Πηγαίντε εσείς απολειφάδια του απερχομένου! Στείλτε τον ταξιδευτή τον σηφάκη εσείς καραγκιόζηδες.

      • Χαχαχαχα ξενοδοχείο…. βρε παενε πέσε γιε μου… κάνατε τις γκαρσονιέρες τώρα με ξενοδοχεια.. έλα θεε μου..

        • Εσένα πάντως σε κόβω για τσοπάνη ή ντελιβερά μιας και τα ξέρεις όλα!

  2. Ντροπη δήμαρχε…..!ρηχη αντιπροσώπευση,αλλά όσα ξέρεις εσυ από τεχνοκρατισμο άλλο τόσο και οι παρατρεχάμενοι σου από τουρισμο

  3. Δεν ψήφισα τον κύριο Νικηταρά.
    Αλλά να ξέρετε ειδικά εσείς πού γράφεται αυτά για τον Κώστα να ξέρετε πόσο λάθος κάνετε.
    Ειδικά ο Κώστας έχει γνώσεις για τον τουρισμό γιατί έχει ο ίδιος μικρό ξενοδοχείο και ξέρει ακριβώς τι θέλει ο τουριστασ.
    Όχι σαν τους προκατόχους του που γεννήθηκαν μέσα στο χρήμα και είχαν το ξενοδοχείο σαν χόμπι μακάρι ο Κώστας να σασ μάθει πωσ δουλεύει το μάρκετινγκ

    • Γκαρσονιερες έχει…. καμία σχέση…. Σαν να μου λες τώρα το ξενοδοχείο με το τσαντίρι ότι είναι ίδιο..

  4. Χτυπήστε τα νέα παιδιά ρηχοί και ανύπαρκτοι, καλό κάνετε θα δείτε τα νούμερα τους να ανεβαίνουν και άλλο. Σας πήρανε τις εκλογές τα 5-6 νεούδια και τώρα βγάζετε πανικό και μαυρίλα. 2500+++ προσωπικοί ψήφοι στην πόλη από 4-5 καμικάζι κάτω των 35 και σας ενοχλούν. Κώστα προχώρα , θερίζεις!!!! Πάντε κόντρα στους αριθμούς, περιμένω γραφικά επιχειρήματα από κακόμοιρους. Ο κόσμος στήριξε τους νέους και αυτοί οργώνουν σήμερα, θα αφήσουν εποχή τα 5-6 αυτά παιδούδια.

  5. Απίστευτη φάρα οι τσατσανομπόχαλοι! Πήγε ο άνθρωπος να εκπροσωπήσει το νησί και βγήκαν αμέσως οι συντοπίτες του να τον θάψουν. Πόσο σ…ψυχοι είστε τελικά μερικοί!

  6. ΕΠΡΕΠΕ
    Α. ΡΩΤΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΠΕΝΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
    Β. ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΓΑΖΙ,
    Γ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΕ ΜΠΑΡ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΕΣΤΩ ΓΡΑΒΑΤΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑΝΟΥΣ.
    Δ. ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΚΕΙ, ? ΔΕΝ ΠΑΣ ΒΟΛΤΑ….
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ

  7. εσεις που βριζετε. για δειτε τη βαθμολογια και τα σχολια για τη μοναδα του κωστα.. τουρισμος φιλε μου δεν ειναι μονο τα ολ ινκλουζιφ. οι μικρες οικογενειακες μοναδες δινουν τη ζωντανια στο νησι. οχι αυτοι που ερχονται και δε βγαινουν απο τα ξενοδοχεια. αλλα η μικροτητα σας δε σας αφηνει να σκεφτειτε, οτι αυτα τα λαικα παιδια δινουν με το χαρακτηρα τους και τη ζωντανια τους ζωη στον τουρισμο και στο νησι ….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ