Σε πανηγυρικούς ρυθμούς η Αποφοίτηση των σπουδαστών της χρονιάς 2019 της Τουριστικής σχολής Anko (ΦΩΤΟ)

0
1081
Ο χρήστης IEK Anko-Academy Rhodes πρόσθεσε 200 νέες φωτογραφίες στο άλμπουμ: 3η Αποφοίτηση σπουδαστών ΙΕΚ Τουριστικής σχολής ANKO Ρόδου — με το χρήστη Παναγιώτης Καλοπέτρης και 2 ακόμη στην τοποθεσία Νεστοριδειο Μελαθρον…!!!!

Σε πανηγυρικούς ρυθμούς πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Νοεμβρίου η Αποφοίτηση των σπουδαστών της χρονιάς 2019 της Τουριστικής σχολής Anko.

Η εκδήλωση εξελίχθηκε μέσα σε κλίμα συγκίνησης και ενθουσιασμού.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές Δωδεκανήσου κύριος Ιωάννης Παππάς, κύριος Βασίλης Υψηλάντης, o αντιδήμαρχος Αφάντου και Πεταλούδων κύριος Τάσος Σπανός, η εκπρόσωπος της περιφέρειας κυρία Χαρούλα Γιασιράνη και ο κύριος Χρήστος Μπάρδος Πρόεδρος της Ενεργειακής Α.Ε. κι εντεταλμένος σύμβουλος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων. Οι επίσημοι καλεσμένοι τόνισαν την αξία της τουριστικής εκπαίδευσης, συνεχάρησαν τους αποφοίτους και όρισαν την νέα γενιά πρωτοστάτη της αλλαγής και της ποιότητας. Συνεχίζοντας, ο γενικός διευθυντής της Anko κ. Χρήστος Έψιμος ανέφερε: «στην ANKO ο κάθε σπουδαστής είναι ένας και μοναδικός, δεν είναι απλώς ένας αριθμός».

Η απονομή των πτυχίων στους αποφοίτους πραγματοποιήθηκε από τους καθηγητές της σχολής, τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών, τους διευθυντές ξενοδοχείων, τον Πρόεδρο της λέσχης Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων κύριο Νίκο Χριστοφόρου, τον πρόεδρο του συλλόγου Διευθυντών ξενοδοχείων Ρόδου, κ. Ματσίγκο Γεώργιο, ο οποίος μίλησε στη νέα γενιά για την αξία της ποιότητας και της διαρκούς προσπάθειας.

Οι γονείς, συγγενείς και φίλοι των σπουδαστών συνόδευαν και χειροκρότησαν τους νέους αποφοίτους στην λαμπρή τελετή σε κλίμα βαθιά συγκινησιακό και οικογενειακό.

Μεγάλη στήριξη υπήρξε κι από τον επιχειρησιακό κι εκπαιδευτικό κόσμο της Ρόδου. Πιο συγκεκριμένα την εκδήλωση στήριξαν το Νεστορίδειο ίδρυμα, τα εκπαιδευτήρια Ροδίων παιδεία, το ξενοδοχείο Akti Imperial, το κατάστημα 4Chefs και το Play café catering.

Με άρτια επαγγελματική εμφάνιση για 3η χρονιά οι σπουδαστές της ANKO, που σπουδάζουν αυτή την στιγμή στην σχολή, ανέλαβαν όλη την διοργάνωση και διεκπεραίωση της εκδήλωσης. Εξαιρετικά ήταν τα finger food των τμημάτων Μαγειρικής με τον chef Μανουσάκη Σταύρο, τα γλυκά με τον pastry chef Σαββή Κώστα, τα ποτά με την Bartender Ντίνα Νικολίτση. Εντυπωσιακό ήταν το service από τα τμήματα του Hotel Management με τους maître Νικόλαο Μανίσκα, Θεοδόση Κοβιό και Δέσποινα Σαλτουρίδου. Τον συντονισμό επιμελήθηκε η Υπεύθυνη καριέρας και αποφοίτων της Anko Καλλιόπη Σταμάτη.

Οι σπουδές αποτελούν σημείο ορόσημο για την ζωή του κάθε ανθρώπου και η δυνατή είσοδος στον επαγγελματικό στίβο καθορίζει την βαθμό και την πρόοδο της επαγγελματικής εξέλιξης. Υπερήφανα η σχολή μπορεί να δηλώνει ότι οι απόφοιτοι της ΑΝΚΟ εδραιώνονται στην κορυφή των επιχειρήσεων από τον πρώτο χρόνο.

Με εκτίμηση εκ μέρους όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας της ANKO
η Διευθύντρια της ANKO Ρόδου
Στεργία Έψιμου

photo credit: @melina zografou

3η Αποφοίτηση σπουδαστών ΙΕΚ Τουριστικής σχολής ANKO Ρόδου
200 φωτογραφίες
Η εικόνα ίσως περιέχει: 13 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, παπούτσια και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, γένι
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, κουστούμι και εσωτερικός χώρος
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ