Διάκριση επιχειρηματικής αριστείας Treasures of Greek Tourism 2019 στην Koullias Hotels

1
2239

Διάκριση επιχειρηματικής αριστείας Treasures of Greek Tourism 2019 έλαβε η επιχείρηση Koullias Hotels την περασμένη Τρίτη στην εκδήλωση αφιερωμένη στον Τουρισμό που οργάνωσε στο ξενοδοχείο Grande Bretagne η New Times Publishing.

Το βραβείο παρέλαβε ο πρόεδρος κ. Βασίλης Κουλλιάς, ο οποίος τα τελευταία 8 χρόνια έχει αναλάβει τη διαχείριση των έξι ξενοδοχείων της οικογένειάς του στην Κω. Έθεσε στόχο την ποιοτική αναβάθμιση στις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες όλων των ξενοδοχείων, τη διαφοροποίησή τους, την ενδυνάμωση του profile τους ώστε να λειτουργούν συμπληρωματικά στην τουριστική αγορά την οποία ανέπτυξε σημαντικά. Οι στρατηγικές επενδύσεις οδήγησαν την Koullias Hotels σε σημαντική οικονομική ανάπτυξη και αντίστοιχα την κερδοφορίας της.

Σήμερα, έχει ξεκινήσει  η ανέγερση ενός νέου τετράστερου resort ξενοδοχείου, με καινοτόμες εφαρμογές βιωσιμότητας ενώ προχωράει τριετές πλάνο ανακαίνισης με βέλτιστες πρακτικές, του εμβληματικού ξενοδοχείου, ATLANTIS HOTEL.

Η Koullias Hotels πέρα από τις ενέργειες κοινωνικής ευθύνης ανέλαβε πρωτοβουλία στήριξης στο Διεθνές Ιπποκράτειο Ίδρυμα Κω. Αφορά μεταξύ άλλων τη φροντίδα και επιμέλεια του βοτανικού κήπου με περισσότερα από 220 διαφορετικά είδη φυτών που αναφέρονται στην Ιπποκρατική συλλογή. Παράλληλα προαγει τις αξίες του «πατέρα της Δυτικής Ιατρικής» Ιπποκράτη, προς κάθε κατεύθυνση, στο προσωπικό, τους συνεργάτες, τα δίκτυα διανομής, τους επισκέπτες των ξενοδοχείων.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ