Αρχική Ειδήσεις Ταξίδια-Τουρισμός Συνελήφθησαν ιδιοκτήτες καταλυμάτων σε Κω- Κάλυμνο για παράνομη λειτουργία

Συνελήφθησαν ιδιοκτήτες καταλυμάτων σε Κω- Κάλυμνο για παράνομη λειτουργία

1
2310

Ιδιοκτήτες καταλυμάτων που λειτουργούσαν ενώ δεν βρίσκονταν στη λίστα συνελήφθησαν χθες απο αστυνομικούς σε Κω και Κάλυμνο. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο τύπου της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου, αναφέρονται τα εξής:

«Συνελήφθησαν χθες, από αστυνομικούς στο Νότιο Αιγαίο, δύο ημεδαποί (άνδρας και γυναίκα) κατηγορούμενοι για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου για την τήρηση των μέτρων αντιμετώπισης εξάπλωσης του κορωνοϊού, διαπιστώθηκε ότι οι
κατηγορούμενοι λειτουργούσαν τουριστικά καταλύματα παραβιάζοντας τις ισχύουσες ρυθμίσεις.»

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μόνο εάν δοθούν στη δημοσιότητα τα ονοματα τους θα υπαρξει τιμωρια και θα σφιξουν οι …. . οσων σκεφτονται να κανουν το ιδιο. Οι ανθρωποι ειναι εγκληματιες και θετουν σε κινδυνο τις ζωες ολων μας. Γιατι να προστατευονται απο την ανωνυμια ; πως θα ξερουμε σε ποια ακριβως περιοχη εγινε και ποιους απο εμας αφορα; χωστε και κανεναν απο αυτους μεσα και αφηστε τα προστιμα που τα βγαζουν δεκαπλα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ