Το ΒΙΝΤΕΟ των ξενοδοχοϋπαλλήλων: Τα ξενοδοχεία και τα επισιτιστικά καταστήματα ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ

12
1448

Τα ξενοδοχεία και τα επισιτιστικά καταστήματα ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ με την συμμετοχή και της Προέδρου του Εργατικού κέντρου Κω Ιωάννας Λάμπρου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

12 ΣΧΟΛΙΑ

    • Σιγά βρε λιγούριδες που με το ένα χέρι χαϊδεύετε τον εργοδότη σας και με το άλλο το σφυροδρέπανο...

      Εργατοπατέρες παλιάς κοπής που νομίζουν ότι ζουν στην χώρα του Στάλι και του Μάο….

  1. Παίρνουν τεράστιες επιδοτήσεις, εκμεταλευονται τους εργαζόμενους και προμηθευτές, ζημιωνουν το κράτος, πουλάνε μετά το ξενοδοχειο σε υψηλοτατη τιμή και κρατάνε και την επιδότηση ενώ θα έπρεπε να την επιστρέψουν.. Πολύ ξύλο…

  2. Ενταξη πληροθηκατε από το κομμα.Γιατι μονο 600 (που πολλοι δεν περνουν ουτε μισθο όταν εργαζοντε);Ζητηστε 1000.Αληθεια δεν ξερετε ότι στα ξενοδοχεια πια δουλευουν αλοδαποι και ανασφάλιστοι;μαθητες και επεδευομενοι;Εκεις είναι το πρόβλημα.Τωρα αν βγαινετε να κανετε πολιτικη για καπιταλισμούς παραμυθια.Ειστε μιας αλλης εποχης.Μεχρι να ερθει ο κουμμουνισμος να σωθούμε βοηθιστε ολοι μαζι σαν εργαζόμενοι και όχι σαν καομματαρχες.Δεν σας ενδαφερει ο εργαζόμενος,ολοι το εχουμε καταλαβει,Το μονο που σας νοιαζει είναι το κομμα να υπαρχει.Αρκετα.

  3. Τι λέτε βρε? Το 50%(το λιγότερο) των Κωων δουλεύει σε ξενοδοχεία και επισιτισμό.Η μήπως το χειμώνα δουλεύουν οι περισσότεροι και εγώ βρίσκομαι αλλού? Αν δεν τα ρίχναμε μια ζωή στους αδύναμους και κάναμε κάτι… ε τότε και το μεροκάματο θα ήταν καλύτερο και οι συνθήκες πιο ανθρώπινες. Και όχι αυτό το χάλι που υπάρχει σήμερα(7ημερα. σπαστό,500-700 ευρώ,υπερωρίες, ασυδοσία,ή μήπως φταίνε οι Πακιστανοί γι’αυτό).

    • Ακριβως.Τι δεν καταλαβαίνεις;Αν ο άλλος βρισκει τον Πακιστανο,τον Αλβανο παλαιοτερα με μισα λεφτα εσενα θα παρει και θα σε πληρωσει κανονικα;Κουνα λιγο το κεφαλι σου.

    • Οι περισσότερες ιδιοκτησίες (διαμερίσματα, μαγαζιά) δεν ανήκουν σε αλλοδαπούς, Έλληνας εισπράττει τα ενοίκια.
      Οι περισσότερες επιχειρήσεις δεν ανήκουν σε αλλοδαπούς. Σε αυτές τις επιχειρήσεις δουλεύουν κυρίως οι οικογένειες (εκτός αν αυτούς εννοείς ότι δουλεύουν στον επισιτισμό).

  4. μυρίζουν τα λόγια σας …. Ο καπιταλισμός και ο καπιταλισμός και ο καπιταλισμός…. άντε τραβάτε να ζήσετε στον Ρωσικό παράδεισο για να καταλάβετε πόσο αναχρονικοι και άστοχοι εξακολουθειτε να ειστε. Φτανει πια αριστερα συνθηματα. Αλλωστε κυβερνησατε 4.5 χρόνια και σας είδαμε. Μάθετε να μιλάτε με λόγια που καταλαβαίνει ο κοσμάκης και όχι να αναπαραγαγετε τα κείμενα του Περισου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ