Ποια ξενοδοχεία ανοίγει σε Ρόδο και Κω ο όμιλος Μήτση, από 1η Ιουλίου

8
5226

Με το άνοιγμα πέντε ξενοδοχείων ξεκινάει η εφετινή σαιζόν για τον όμιλο Μήτση, με την πλήρη εφαρμογή υγειονομικών πρωτοκόλλων, που ο μεγάλος αυτός ξενοδοχειακός όμιλος είχε εκπονήσει, μελετήσει και εφαρμόσει από πολύ νωρίς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δήλωση του κ. Σταύρου Μήτση στο ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, από την 1η Ιουλίου, ο όμιλος Μήτση, θέτει σε λειτουργία το:

Rinela Beach στο Ηράκλειο Κρήτης
Alila, στο Φαληράκι της Ρόδου
Blue Domes, στην Κω
Sofitel Athens Airport, στην Αθήνα

Επίσης, στις 10 Ιουλίου θα ανοίξει τις πύλες του για να υποδεχθεί τους φιλοξενούμενούς του, το Galini, στα Καμένα Βούρλα

Σύμφωνα με τον κ. Σταύρο Μήτση, ο όμιλος ετοιμάζει και δεύτερη ομάδα ξενοδοχείο για να λειτουργήσουν εάν και εφόσον υπάρξει ζήτηση.

Σημειώνεται ότι ο όμιλος Μήτση διαθέτει 17 ξενοδοχεία, που βρίσκονται στην Ρόδο (8), στην Κω (5), στην Κρήτη (2), στην Αθήνα (1) και στα Καμμένα Βούρλα (1).

Πηγή: money-tourism.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ!!!! ΑΧΧΧΧΧ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.. ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ…. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ Θ ΑΝΟΙΞΗ O TOΥΡΙΣΜΟΣ????

    • Ότι θα μείνουν άνεργοι 900 άτομα μόνο από τον όμιλο Μήτση δεν σε ενόχλησε, ότι ίσως φέρουν κάτι οι τουρίστες σε νοιάζει, αλλά πάντα έτσι δεν είστε??μακάρι να είσαι πάντα καλά να βοηθάς κι να ταΐζεις τόσες οικογένειες!

    • Τι φοβάσαι μην φέρουν τον ανύπαρκτο κορωνο’ι’ο;;; Να ξέρεις κάτι αν δεν δουλέψουν τα ξενοδοχεία ο κόσμος του νησιού θα πεινάσει!!!! Μέχρι τώρα έτρωγαν από τα έτοιμα… μετά τι;;; Έχετε και τα λαθροπιθη’κια που ήδη έχουν αρχίσει καιρό τώρα τις καταπατήσεις κτημάτων, επιθέσεις σε ανθρώπους, βιασμούς γυναικών και όχι μόνο!!!! Ξυπνήστε επιτέλους!!!! Μας έκλεισαν μέσα έφεραν ανενόχλητοι ορδές λάθρο και τώρα ο κόσμος προσπαθεί να βρει τους ρυθμούς του (πολύ δύσκολο) και εσύ ταλαιπωρε-η, σκέφτεσαι τι θα κουβαλάνε οι τουρίστες!!!! Λοιπόν ετοίμασε το χεράκι να πάρεις το αθώο εμβόλιο που με τόση μανία θέλει ο Γκέιτς να κάνει παγκοσμίως και θα καλοπερα’σεις!!!! Περαστικά!!!

    • Ούτε λεφτά θα έχεις, ούτε υγεία!!!! Όχι από τον κορωνο’ι’ο (γιατί δεν υπάρχει) αλλά από το εμβόλιο που θα σου κάνουν πρόβατο!!!! Ξύπνα!!!!

  2. ΘΑ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ . ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΚΑΝΤΕΜΗ . ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ

    • Χαχαχαχα!!!! Ποιόν ιό βρε ταλαιπωρε !!!! Δεν υπάρχει ιός !!! Ετοίμασε το χεράκι για το εμβόλιο και θα καλοπερα’σεις!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ