Η Κως ξανακερδίζει την Ολλανδική Τουριστική Αγορά. Δήμος Κω, Έν. Ξενοδόχων, ΕΒΕΔ και Ασκληπιός ενωμένοι… (ΒΙΝΤΕΟ)

3
798

 


ΘΕΜΑ : ‘’ Η Κως ξανακερδίζει την Ολλανδική Τουριστική Αγορά. Δήμος Κω, Ένωση Ξενοδόχων, ΕΒΕΔ και Ασκληπιός, αποδεικνύουν ότι ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά.’’

Η Κως ξανακερδίζει την Ολλανδική τουριστική αγορά.
Η ισχυρή και καταλυτική παρουσία της Κω στην έκθεση της Ουτρέχτης αλλά και τα στοιχεία των προκρατήσεων για το 2017 από την Ολλανδία, αποτυπώνουν τη δυναμική του νησιού μας, ως τουριστικού προορισμού.
Στην έκθεση της Ουτρέχτης βρίσκεται ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Ηλίας Σιφάκης που είχε αλλεπάλληλες επαφές και συναντήσεις με tour operators και παράγοντες της ολλανδικής τουριστικής αγοράς αλλά και ΜΜΕ.
Πολύτιμοι και ενεργοί συμπαραστάτες σε αυτή την προσπάθεια η Ένωση Ξενοδόχων, το ΕΒΕΔ και του Ασκληπιού με την συμμετοχή των ΣΕΦ Ποταμούση Μιχάλη και Δημήτρη Κουλλιά.
Σε ειδική εκδήλωση, με καλεσμένους Ολλανδούς δημοσιογράφους, παρουσιάστηκαν γεύσεις από την τοπική γαστρονομία ενώ έγινε και παρουσίαση των ποδηλατικών διαδρομών με ειδικό έντυπο που εξέδωσε ο Δήμος.
Στα αξιοσημείωτα το μήνυμα που κατάφερε να περάσει η αντιπροσωπεία του νησιού μας ότι η Κως είναι ένας ασφαλής προορισμός, αφού στην κορυφή των προτεραιοτήτων και των επιλογών των Ολλανδών τουριστών είναι το ζήτημα της ασφάλειας.
Αν υπάρχει ένα μήνυμα, πέρα από την ολική επαναφορά της Κω στην Ολλανδική Τουριστική Αγορά, είναι το μήνυμα της ενότητας και της κοινής προσπάθειας όλων των φορέων (Δήμος Κω, Ένωση Ξενοδόχων, ΕΒΕΔ και Ασκληπειός).
Η Κως προχωρά μπροστά με ενότητα.
Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά.’’

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

ΒΙΝΤΕΟ από dhras.gr:

Με τους εξαιρετικούς chef του νησιού μας Μιχάλη Ποταμούση και Δημήτρη Κουλλιά η αντιπροσωπεία του νησιού μας στην έκθεση της Ουτρέχτης προετοίμασε τραπέζι σε δημοσιογράφους με στόχο την προώθηση των τοπικών μας προϊόντων και την παρουσίαση του εντύπου Ποδηλατικών Διαδρομών!!!

Το μενού πλούσιο σε γεύσεις και προτάσεις: Μοσχαρόσουπα με τσάι Ιπποκρατικών βοτάνων, κρασοτύρι σε φουσκωτό πατατόψωμο, κρασάτη πουλάδα σε μελομένο πλιγούρι με τρούφες και συκωτάκια πουλιών και σουσαμένιο μπακλαβά με κρέμα ταχίνι και μελοσοκολάτα!!!!»

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 2 ΧΡΟΝΙΑ ΟΥΤΕ 1 ΜΕΤΡΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΣΙΦΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ.

  2. ευτυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ και το υπουργείο τουρισμού έσωσαν τον τουρισμό της Κω που πήγε να καταστρέψει ο ακροδεξιός Κυρίτσης με τα φυντάνια του ξενοδόχους και μη ξενοδόχους

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ