Η επένδυση στη Μύκονο για την Mitsis Hotels

0
1165

Την ανακαίνιση του ξενοδοχείου Το Sofitel Athens Airport, νέα επένδυση στη Μύκονο και παρεμβάσεις στα 17 ξενοδοχεία που διαχειρίζεται σε Αθήνα, Καμμένα Βούρλα, Κρήτη, Κω, Ρόδο, δρομολογεί ο ξενοδοχειακός όμιλος Mitsis Hotels, εγκαινιάζοντας ένα νέο κεφάλαιο της 41χρονης ιστορίας του, μετά την απώλεια του ιδρυτή του Κώστα Μήτση το περασμένο καλοκαίρι, σύμφωνα με ρεπορτάζ του euro2day.

Στη μνήμη του ιδρυτή του ομίλου αφιέρωσε η οικογένεια Μήτση το πρώτο από μια σειρά έργων που σχεδιάζεται να υλοποιηθούν τα επόμενα χρόνια. Πρόκειται για το εστιατόριο «Μεσογαία» του ξενοδοχείου Sofitel του αεροδρομίου της Αθήνας. Το εστιατόριο άλλαξε εντελώς πρόσωπο, προκειμένου να μεταμορφωθεί σε έναν σύγχρονο «προορισμό» για πελάτες που αναζητούν τη γεύση, την πρωτοτυπία και την αισθητική. Η ανακαίνιση ολοκληρώθηκε και το εστιατόριο λειτουργεί ήδη με τη νέα του μορφή.

Στο ξενοδοχείο Sofitel του αεροδρομίου της Αθήνας (είναι ενταγμένο στη γνωστή αλυσίδα του γαλλικού ξενοδοχειακού κολοσσού Accor) πρόκειται να υλοποιηθεί πρόγραμμα ανακαίνισης ύψους 4 εκατ. ευρώ. Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί σταδιακά και θα ολοκληρωθεί σε δύο χρόνια.

Το 2018 σχεδιάζεται να ξεκινήσουν τα έργα για μια νέα επένδυση του ομίλου στη Μύκονο, σε ιδιόκτητη έκταση 150 στρ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η επένδυση θα αφορά, αρχικά, στη δημιουργία συγκροτήματος πολυτελών διαμερισμάτων και σουιτών, δυναμικότητας 100 κλινών.

Ενόψει της φετινής τουριστικής περιόδου, υλοποιούνται αυτό το διάστημα προγράμματα ανακαίνισης στα ξενοδοχεία Rodos Village Beach (Ρόδος) και Rinela Beach Resort & Spa (Κρήτη).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ