Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή ελληνικά ξενοδοχεία στους Γερμανούς

0
1717
Παραμένει στην πρώτη θέση του FVW Hotelometer, που απεικονίζει τις προτιμήσεις των Γερμανών τουριστών, με βάση τις αναζητήσεις για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, το πολυτελές Lyttos Beach του ομίλου Σαπουνάκη, μπροστά από το Royal Belvedere και το Pilot Beach Resort, στη γενική κατάταξη του δείκτη, που αφορά την περίοδο από 23 Ιανουαρίου έως 5 Φεβρουαρίου.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Hotelometer, το Lyttos Beach βρέθηκε στην πρώτη θέση με τιμή 1428 ευρώ κατά μέσο όρο, ενώ την πρώτη θέση κατέχει και στα ζευγάρια. Ακολουθούν το Royal Belvedere, με 894 ευρώ, το Pilot Beach Resort με 1217 ευρώ, το οποίο βρίσκεται στην πρώτη θέση προτίμησης μεταξύ των ζευγαριών, ενώ στην τέταρτη θέση συναντάται το Lindos Princess Beach Hotel, με υψηλότερη τιμή στα 1472 ευρώ.
Στην Ισπανία πρώτο είναι το Blau Punta Reina Resort, με 934 ευρώ κατά μέσο όρο, ενώ πρώτο στην Τουρκία είναι το Fame Residence Lara & Spa, με 761 ευρώ. To Hotelometer έχει προσθέσει, εκτός από την Ελλάδα, την Τουρκία και την Ισπανία, στη λίστα των χωρών που παρακολουθεί εννέα επιπλέον χώρες -τη Βουλγαρία, την Κροατία, την Κύπρο, την Αίγυπτο, την Ιταλία, τη Μάλτα, το Μαρόκο, την Πορτογαλία και την Τυνησία-, καλύπτοντας έτσι συνολικά 12 χώρες στην περιοχή της Μεσογείου. H συνολική εικόνα των ξενοδοχείων στις αναζητήσεις των Γερμανών

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ