Στα 25εκ. ευρώ το τίμημα για το Capsis στη Ρόδο – Για 20 χρόνια η διαχείριση στον Νίκο Κούτρα

4
1831

Στα 25 εκατομμύρια ευρώ έφθασε το τίμημα για την μεταβίβαση του ξενοδοχείου Capsis στη Ρόδο, στον επιχειρηματία κ. Νίκο Κούτρα.

Οπως αναφέρει σε χθεσινό δημοσίευμά της, η εφημερίδα “Καθημερινή” η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί από την Eurobank η οποία αναμένεται να κάνει και τις τελικές ανακοινώσεις εντός των ημερών, δίνοντας τέλος στο πολύχρονο σίριαλ της μεταβίβασης του εμβληματικού ξενοδοχείου στη Ρόδο.

Ο νέος επενδυτής που θα αναλάβει τη διαχείριση επί 20 περίπου χρόνια κατέθεσε όλες τις απαραίτητες εγγυήσεις και αξιολογήθηκε από την Eurobank ως “υγιής επιχειρηματίας”.

Σημειώνεται ότι το Capsis χτίστηκε στη δεκαετία του 1970 και παραμένει κλειστό εδώ και πέντε χρόνια. Βρίσκεται στην Ιαλυσό, στην παραλία της Ιξιάς, πέντε χιλιόμετρα από την πόλη της Ρόδου και έχει συνολική επιφάνεια 48.500 τ.μ., σε οικόπεδο 35.800 τ.μ. Αποτελείται από πέντε κτίρια με δυναμική περίπου 1.820 κλινών, ενώ διαθέτει έναν από τους μεγαλύτερους συνεδριακούς χώρους στην Ευρώπη.

Οπως είχε γράψει η “Ροδιακή’ ο κ. Κούτρας, είναι ιδιοκτήτης δύο ξενοδοχειακών μονάδων στην Καρδάμαινα Κω, όπου δραστηριοποιείται με ιδιαίτερη επιτυχία (κατάγεται από την Χαλκιδική). Σύμφωνα με πληροφορίες είναι πάντως δύσκολο να μπορέσει να λειτουργήσει φέτος το ξενοδοχείο αφού απαιτούνται εκτεταμένες εργασίες, για την επισκευή του.

ΠΗΓΗrodiaki.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τώρα εγώ ο κακός να ρωτήσω. Έβαλε ζωντανό παραδάκι και θα βάλει και άλλα 10 μύρια για να το φτιάξει ή θα πάρει όλο το ποσό σαν δάνειο σαν καλός επιχειρηματίας;

  2. ΝΑΙ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΝΩΝΥΜΕ…. ΑΛΛΟ ΔΑΝΕΙΑ, ΑΛΛΟ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ , ΜΕ Μ.Τ. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ , ΚΑΤΑΛΑΒΕ…. ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΟΙΜΑΤΕ….

  3. Ειναι θλιβερο το γεγονος οτι χωρις να υπαρχει γνωση γυρω απο ενα θεμα ολοι εχουν αποψη. Επιχορηγησεις το 2017; αυτα που υπαρχουν; Δεν γνωριζω παρα πολλα για το συγκεκριμενο θεμα, αλλα ενα τοσο εμβληματικο ξενοδοχειο σε ενα απο τα πιο τουριστικα και ομορφα μερη στην Ελλαδα ειναι αμαρτια να εχει κλεισει τοσα χρονια. Και για τα λογια περι δανειων… Πως βγαζετε αποψη χωρις να εχετε ιδεα περι τινως προκειται; Ντε και καλα ολους να τους βαζουμε στο ιδιο καλαθι; Και το «κοιματε» γραφεται με αι οχι με ε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ