Condor: Aπευθείας σύνδεση Κω- Ρόδου με την Λειψία (Gfk: Η Ελλάδα ο μεγάλος νικητής προορισμός φέτος στη Γερμανία)

0
1765

Aπό τις 12 Απριλίου η Condor θα προσφέρει συνδέσεις από τη Λειψία της Γερμανίας προς 12 ηλιόλουστους προορισμούς σε Αίγυπτο, Ελλάδα, Πορτογαλία, Ισπανία και Τουρκία.

Συγκεκριμένα, θα προσφέρονται 3 εβδομαδιαίες συνδέσεις με Ρόδο, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή. Οι συνδέσεις με Ηράκλειο θα εκτελούνται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Επίσης, μια φορά την εβδομάδα, η Condor θα αναχωρεί με προορισμό την Κέρκυρα και την Κω.

Φέτος ο αερομεταφορέας θα προσφέρει επίσης το νέο δρομολόγιο Λειψία-Μπουργκάς στη Μαύρη Θάλασσα.

Gfk: Η Ελλάδα ο μεγάλος νικητής προορισμός φέτος στη Γερμανία

 

Gfk: Η Ελλάδα ο μεγάλος νικητής προορισμός φέτος στη Γερμανία

H Ελλάδα είναι μέχρι στιγμής ο απόλυτος νικητής προορισμός των θερινών διακοπών των Γερμανών και είναι πολύ πιθανόν η χώρα μας να είναι ο μεγάλος νικητής της εφτινής χρονιάς ανάμεσα στους προορισμούς των Γερμανών. Στην εκτίμηση αυτή καταλήγει πρόσφατη ανάλυση της εταιρείας ερευνών GfK, καθώς κανένας άλλος προορισμός δεν έχει τους απόλυτους αριθμούς πωλήσεων που καταγράφει η Ελλάδα στους ταξιδιωτικούς πράκτορες και τα ηλεκτρονικά συστήματα κρατήσεων.

Όπως τονίζεται, η Ελλάδα είναι μέχρι στιγμής ο δεύτερος ισχυρότερος προορισμός διακοπών στη γερμανική αγορά μετά τις Βαλεαρίδες νήσους.

H έρευνα της Gfk δείχνει επίσης ότι δεν υπάρχει καμιά ανάκαμψη στις μέχρι στιγμής κρατήσεις για Τουρκία, ενώ, αντίθετα, «ισχυρή ζήτηση» παρατηρείται για προορισμούς της Βουλγαρίας και της Κροατίας.

Η περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου έχει κερδίσει 7 ποσοστιαίες μονάδες στις κρατήσεις μέχρι το τέλος Ιανουαρίου. Στην πρώτη θέση παραμένει η Δυτική Μεσόγειος με μερίδιο πωλήσεων 30%, χάνοντας όμως μία ποσοστιαία μονάδα, σε σχέση με πέρυσι.

Οι κρουαζιέρες εξακολουθούν να έχουν ζήτηση, με διψήφια αύξηση στα ταξιδιωτικά γραφεία.

Συνολικά, οι Γερμανοί έχουν πληρώσει μέχρι τώρα για τις κρατήσεις τους σε ταξιδιωτικά γραφεία και on line πύλες ταξιδιού 5,8 δισ. ευρώ για τις θερινές τους διακοπές. Εν ολίγοις, δηλαδή περίπου το 40% των εσόδων του καλοκαιριού έχουν κατατεθεί μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου.

Διαβάστε επίσης

Oι Γερμανοί τουρίστες κλείνουν φέτος νωρίς τις διακοπές τους

Γερμανικός Τουρισμός: Tα top 10 ξενοδοχεία σε Ελλάδα και Κύπρο τον Φεβρουάριο

ΠΗΓΗtornosnews.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ