Alltours: «Έκρηξη» κρατήσεων για Ελλάδα

0
1319

Ξεκάθαρος νικητής για το καλοκαίρι του 2017 είναι η Ελλάδα στη γερμανική τουριστική αγορά, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα, στο πλαίσιο της έκθεσης ΙΤΒ του Βερολίνου, ο γερμανός τουρ οπερέιτορ Alltours, ο οποίος εκτιμά ότι η Ελλάδα θα κλείσει τη σεζόν με διψήφιο ποσοστό αύξησης κρατήσεων, και μάλιστα για 5η συνεχή χρονιά.

Μέχρι σήμερα, από την Κρήτη μέχρι τη Ρόδο και μικρότερους προορισμούς, η ζήτηση για Ελλάδα, τον δεύτερο μεγαλύτερο καλοκαιρινό προορισμό διακοπών που προσφέρει ο τουρ οπερέιτορ, καταγράφεται ισχυρή αύξηση της ζήτησης, που αντιπροσωπεύει ανάπτυξη επισκεπτών της Alltours της τάξης του 50% και άνω αθροιστικά .

Στην Alltours εκτιμούν ότι λόγω του εξαιρετικά υψηλού επιπέδου κρατήσεων που καταγράφεται μέχρι στιγμής, η μεγάλη αύξηση θα διαμορφωθεί σε διψήφιο ποσοστό με την ολοκλήρωση της σεζόν.

Η Ελλάδα, συμφωνα με τον οργανισμό, αποτελεί ιδιαίτερα ελκυστικό προορισμό για τους πελάτες του λόγω της παραδοσιακής ελληνικής φιλοξενίας, της ποικιλίας τοπίων, κουλτούρας και γαστρονομίας που διαθέτει ενώ σε αυτό συντελεί και η πρόσφατη αναβάθμιση των ξενοδοχείων της σε συνδυασμό με τις ακόμα καλύτερες επιδόσεις στο συνδυασμό τιμής-επιδόσεων.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Alltours τονιζει: «Εάν προγραμματίζετε διακοπές στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι, θα πρέπει να βιαστείτε να κάνετε κράτηση. Ακόμη κι αν οι διαθεσιμότητες σε πολλά ξενοδοχεία είναι ήδη περιορισμένες, υπάρχουν ακόμα ενδιαφέρουσες εναλλακτικές επιλογών ανάμεσα σε οικονομικές προσφορές για το καλοκαίρι ».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ