ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Τα ξενοδοχεία με τις περισσότερες κρατήσεις στο HolidayChek, +59% τα έσοδα!!!

1
1858

Την εξαιρετικά σημαντική εικόνα των πραγματικών κρατήσεων στην γερμανική αγορά, μέσω του HolidayCheck, για το πρώτο τρίμηνο του 2017, αποκαλύπτουμε σήμερα αποκλειστικά από το money-tourism.gr.

Στους πίνακες που ακολουθούν μπορείτε να δείτε τόσο τα 50 πρώτα ξενοδοχεία σε κρατήσεις, αλλά και την συνολική εικόνα του ελληνικού προορισμού, που εμφανίζεται εξαιρετικά θετική, τόσο σε κρατήσεις, όσο και σε έσοδα.

Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με τα στοιχεία των κρατήσεων του HolidayCheck στο πρώτο τρίμηνο του 2017, σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2016, η Ελλάδα εμφανίζει:

  • αύξηση κρατήσεων 43%
  • αύξηση διανυκτερεύσεων ( ημέρες κρατήσεων) 41%
  • αύξηση εσόδων 59% (!!!)
  • και αύξηση σε άτομα 42%.

Τα συνολικά έσοδα από τις κρατήσεις στο πρώτο τρίμηνο του 2017 από τις κρατήσεις του HolidayCheck για τα ελληνικά ξενοδοχεία, ανέρχονται σε 34,9 εκ. €, έναντι 22 εκ € στο αντίστοιχο τρίμηνο του 2016 και 14,3 εκ. στο πρώτο τρίμηνο του 2013.
Ο αριθμός των κρατήσεων ανήλθε σε 16.894, έναντι 11.845 στο πρώτο τρίμηνο του 2016 και αφορούν σε  40.482 τουρίστες, έναντι 28.609 πέρυσι.

ksd photoΟι επιδόσεις αυτές είναι οι καλύτερες της τελευταίας 5ετίας και αν η σύγκριση γίνει μεταξύ πρώτου τριμήνου του 2017 και πρώτου τριμήνου 2013, η εικόνα έχει ως εξής:

  • αύξηση κρατήσεων 116%
  • αύξηση διανυκτερεύσεων ( ημέρες κρατήσεων) 108%
  • αύξηση εσόδων 142%
  • και αύξηση σε άτομα 117%.
Τα ξενοδοχεία

ksd photoΌσον αφορά στα ξενοδοχεία στην πρώτη θέση βρίσκεται το ξενοδοχείο Mitsis Norida Beach, στην Κω, ακολουθούμενο από τα Hotel La Marquise Luxury Resort Complex και Hotel Kalithea Horizon Royal, στη Ρόδο.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι αρκετά ξενοδοχεία, που έχουν υποχωρήσει από τις πρώτες θέσεις των κρατήσεων, οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έχουν πλέον διαθεσιμότητες, αφού έχουν εξαντληθεί τα διαθέσιμα δωμάτια.
Στις επόμενες θέσεις βρίσκουμε τα ακόλουθα ξενοδοχεία:

Anemos Luxury Grand Resort
Lyttos Beach Hotel
Hotel Horizon Beach Resort
Anthemus Sea Beach Hotel & Spa
Apollonia Beach Resort & Spa
Ikaros Beach Luxury Resort & Spa
Helona Resort
Hotel Pilot Beach
Neptune Hotel – Resort Convention Centre & Spa
Lindos Princess Beach Hotel
Hotel Corissia Beach
Caravia Beach Hotel & Bungalows
Cooee Corissia Harmony
Elysium Resort & Spa Hotel
Princess Andriana Resort & Spa

money-tourism.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ