Στη Ρόδο Ρώσος μεγιστάνας (Επόμενος σταθμός η Κως;)

1
1909

Η πολυτελής θαλαμηγός «Ocean Victory» του Ρώσου μεγιστάνα Viktor Rashnikov, η περιουσία του οποίου ξεπερνά τα 3.5 δισεκατομμύρια δολάρια, κατέπλευσε χθες το μεσημέρι στο νησί της Ρόδου όπου αναμένεται να παραμείνει για περίπου δέκα μέρες.

Το πλωτό «παλάτι»- το δέκατο ακριβότερο στον κόσμο- που μπορεί να φιλοξενήσει 36 άτομα και 65 μέλη πληρώματος, είχε βρεθεί στη Ρόδο και πέρσι τέτοια περίοδο ενώ αμέσως μετά είχε βρεθεί στο νησί της Πάρου και της Μυκόνου.

Η υπερπολυτελής θαλαμηγός Ocean Victory, μήκους 140 μέτρων, κοσμεί από χθες το μεσημέρι το τουριστικό λιμάνι του νησιού μας, κεντρίζοντας τα βλέμματα των περαστικών που σπεύδουν να την απαθανατίσουν.

Η θαλαμηγός, ιδιοκτησίας του 68χρονου Ρώσου δισεκατομμυριούχου, κατασκευής 2014 στα ναυπηγεία Fincantieri στην Ιταλία από τον Alberto Pindo και θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες θαλαμηγούς του κόσμου. Διαθέτει επτά καταστρώματα, έξι πισίνες, χώρο για ελικόπτερο, τζακούζι, γυμναστήριο, και δεκάδες ακόμη ανέσεις για όσους φιλοξενούνται στο χώρο της.

Ο Viktor Rashnikov το 2007 βρισκόταν στην 104η θέση στη λίστα Forbes. Διαθέτει την τρίτη μεγαλύτερη εταιρεία σιδήρου στη Ρωσία, ενώ έχει εκλεχθεί τρεις φορές στις εκλογές της χώρας του. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Η θαλαμηγός, που βρίσκεται από χθες στο νησί των Ιπποτών, έχει έρθει με 65 άτομα προσωπικό, ενώ εντός των ημερών αναμένεται να έρθει και ο ίδιος ο επιχειρηματίας με την παρέα του, με ιδιωτικό αεροσκάφος. Δεν αποκλείεται μετά το πέρας των διακοπών του στο νησί μας, να αναχωρήσει για άλλα ελληνικά νησιά όπως και πέρσι.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι ιδιαίτερα συχνό φαινόμενο τέτοιου μεγέθους θαλαμηγοί να  προσεγγίζουν το λιμάνι μας, εντυπωσιάζοντας τους περαστικούς!

Πηγή :  www.rodiaki.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ