«Τι μισούν οι τουρίστες στους Έλληνες;» – Η απάντησή τους μπορεί να σας εκπλήξει!

5
4607

Έχουμε τη φήμη του φιλόξενου λαού, είναι όμως έτσι; Δείτε τι γνώμη σχηματίζουν οι τουρίστες όταν έρχονται στη χώρα μας!

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ Η ΑΓΡΑ ΠΕΛΑΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΓΕΝΕΙΑ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΕΝΕΙΑ ΤΗΝ ΕΖΗΣΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.

  2. Παρακαλουντε οι εστιατορες των οδων Ακτη Κουντουριωτη, Αντ/χου Ιωαννιδη,Ρηγα Φεραιου,Ι. Ναυκληρου,Καναρη,Γ. Αβερωφ,Απελλου,Ηφαιστου και πλατειας Διαγορα να δουν το αυτο το βιντεο οσο ακομα υπαρχει τουρισμος σε αυτο το νησι. Αρκετα πια με το GREEK-ALBANIAN KAMAKI, ειστε η ντροπη του τουρισμου.

  3. Γιατί βρε ζωάδι εσύ? Ξέρεις να μας πεις κανέναν τουρίστα που να μην τον ενοχλεί η άγρα πελατών, η αγένεια και το σκουπιδαριο? Έπρεπε να δεις το βίντεο για να βγάλεις συμπέρασμα εσύ? Ρε μακάρι να μην πατήσει άνθρωπος φέτος τέτοιοι ελεεινοί που είστε!

    • Κανένας δεν είχε παράπονο με τους ταξιτζήδες. Κανένας δεν είχε παράπονο με τα μέσα μεταφοράς. Κανένας δεν είπε ότι τους χρέωσαν παραπάνω. Είναι εύκολο να δημιουργήσεις αρνητική εικόνα όταν ρωτάς τι μισούν στους Έλληνες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ