6 Δημοσιογράφοι από τη Ρωσία στην Κω – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

0
1004

ΘΕΜΑ: “6 Δημοσιογράφοι από τη Ρωσία στην Κω – Δήμος, Περιφέρεια, φορείς και επιχειρηματίες ενώνουν τις δυνάμεις τους για την προβολή του νησιού.”

Ο Δήμος Κω, η Περιφέρεια, η Ένωση Ξενοδόχων και οι επιχειρηματίες του νησιού, ενώνουν τις δυνάμεις τους για την προβολή της Κω, ως τουριστικού προορισμού.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο της συνεργασίας και των κοινών δράσεων, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και ανταποδοτικότητα η φιλοξενία 6 δημοσιογράφων, που εκπροσωπούν τα μεγαλύτερα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Ρωσίας.

Έξι δημοσιογράφοι συνολικά, δυο από το Περιοδικό «National Geographic» της Ρωσίας και τέσσερις από: 1. το μεγαλύτερο ειδησεογραφικό πρακτορείο ΡΙΑ-Νόβοστι, 2. το ευρείας κυκλοφορίας περιοδικό «Top Beauty», 3. την Εφημερίδα «Izvestia» και 4. το τουριστικό κανάλι «Μoya Planeta», επισκέφθηκαν το νησί μας από τις 29/04 έως και τις 04/05, με σκοπό να αναδείξουν την Κω ως τουριστικό προορισμό, στο ρωσικό αναγνωστικό κοινό.

Το Γραφείο Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του Δήμου Κω, οργάνωσε το πρόγραμμα φιλοξενίας τους κατά την παραμονή τους στο νησί, το οποίο μεταξύ άλλων περιελάμβανε συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κώου & Νισύρου κ. Ναθαναήλ, τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Η. Σιφάκη και τον εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο & αρμόδιο για τις Δημόσιες και Διεθνείς Σχέσεις κ. Ν. Κανταρζή, καθώς επίσης και επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία και μονάδες παραγωγής τοπικών προϊόντων.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως για την πολύτιμη συμβολή τους, την Ένωση Ξενοδόχων Κω, τo ξενοδοχείο «Michelangelo Resort & Spa» για την φιλοξενία, το «Κos Aktis Art» για την διάθεση επίσημου δείπνου στο εστιατόριο Η20, το «Blue Domes» στη Καρδάμαινα και το «Μeny Beach» στο Τιγκάκι για την διάθεση μεσημεριανού γεύματος, τις ξεναγούς κα Τζούλια Μπαλαμπανίδη και κα Αθηνά Παπαδοπούλου, τον ΣΕΠΕΚΩ για την δωρεάν διάθεση γευμάτων στα εστιατόρια: «Λοφάκι», «Avanti», «Σπιτάκι», «Ολύμπια 2» & «Νερόμυλος» στην Ζιά και «Κουζίνα Ιταλιάνα» στην Καρδάμαινα, την κ. Τριανταφυλλοπούλου για την ξενάγηση στο Οινοποιείο, τον κ. Π. Γιάννου για την ξενάγηση στο εργοστάσιο παραγωγής ντόπιου τυριού με κρασί, την Λέσχη 4Χ4, το γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων «Auto Bank» του κ. Γ. Πασανικολάκη, την εταιρεία «Kos Taxis Transfers» και το Τουριστικό Πρακτορείο «Gem Travel» για την διάθεση ενός αυτοκινήτου για τις μετακινήσεις τους, τον κ. Γ. Ριτσιάρδη για την διάθεση σκάφους, το τουριστικό γραφείο «Ηarriet Travel», «Exas Travel» και την εταιρεία «ΑΝΕΚ» για τις ημερήσιες εκδρομές τους.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ