12 ΧΡΟΝΙΑ KOS AKTIS – Χρόνια πολλά!!!

5
5157

Τα 12 χρόνια λειτουργίας του γιόρτασε χτες το Kos Aktis Art Hotel.

Το πολυτελές boutique ξενοδοχείο στην Κω, το οποίο αποτελεί ένα σημαντικό σημείο αναφοράς καθώς και τη βιτρίνα της πόλης μας.

Χρόνια πολλά και δημιουργικά!!!

Kos Aktis Art Hotel

«Από τη δεκαετία του ΄60 το ΚΩΣ ΞΕΝΙΑ αποτελούσε το σημείο αναφοράς του νησιού. Το όνειρό μας ήταν να αναβιώσουμε ένα μύθο και τα καταφέραμε. Έτσι ξεκίνησαν όλα. Από μια ιδέα, από ένα όνειρο να κάνουμε κάτι διαφορετικό πέρα από τα καθιερωμένα, ένα πραγματικά μοναδικό προορισμό για μοναδικούς ανθρώπους πάνω στο κύμα. Ακριβώς στο κέντρο της πόλης της Κω και μπροστά στους κήπους του νησιού το Kos Aktis Art Hotel δεσπόζει θυμίζοντας ότι κάποιοι μύθοι ζουν για πάντα.

Πάνω στο κύμα με 36 δωμάτια και 6 junior σουίτες, με το καταπληκτικό εστιατόριο Η2Ο, γυμναστήριο και meeting room 10 ατόμων το Kos Aktis Art Hotel ξεπερνά κάθε προσδοκία σας. Απλά απολαύστε τη διαμονή σας σε έναν χώρο που σας ταιριάζει.»

What a perfect way to start the day!#kosaktishotel #H2O #breakfastwww.kosaktis.gr

Geplaatst door Kos Aktis Hotel op zaterdag 13 mei 2017

 

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Χρόνια πολλά και πάντα καλά.Το Κως Ακτίς ένα από σύγχρονα στολίδια της Κω με υπέροχη θέα και καταπληκτικό προσωπικό, πρόθυμο και χαμογελαστό.Και αυτά όλα χάριν στον υπέροχο άνθρωπο Νίκο Πουλιού.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ