ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ «Muziekreisgriekenland» – Μεγάλη προβολή της Κω σε κανάλια & ρ/φ σταθμούς με 21 Ολλανδούς τραγουδιστές στο Kipriotis Village

1
2906

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ένα μεγάλο μουσικό γεγονός για τους Ολλανδούς με τίτλο «Muziekreisgriekenland», πραγματοποιήθηκε απόψε στο ξενοδοχείο Kipriotis Village Resort, όπου 21 Ολλανδοί τραγουδιστές, τραγούδησαν και αποθεώθηκαν από τους περίπου 800 θαυμαστές τους που τους συνοδεύουν στην εβδομαδιαία επίσκεψή τους στο νησί μας.

Εκτός από το αποψινό μεγάλο event και το μεγάλο πάρτυ που ακολουθεί με διάσημους Ολλανδούς Dj μέχρι αργά, πραγματοποιήθηκαν και πολλά γυρίσματα – videoclip σε διάφορα κεντρικά σημεία, παραλίες και αξιοθέατα του νησιού.

Όπως μας ενημέρωσε εκ μέρους του Kipriotis Village Resort η κ. Σεβαστή Βουβαλάκη, το συγκεκριμένο event γινόταν κάθε χρόνο στα απέναντι παράλια αλλά από φέτος αποφάσισαν να καθιερώσουν την διοργάνωσή του στην Κω, που σημαίνει πέρα από τον σημαντικό για την εποχή αριθμό επισκεπτών που τους ακολουθούν μεγάλη προβολή στην Ολλανδική τουριστική αγορά και για τους επισκέπτες τελευταίας στιγμής.

Ολλανδικό τηλεοπτικό κανάλι, καθώς και καθώς και  Ολλανδικός ραδιοφωνικός σταθμός έκαναν απ’ ευθείας μετάδοση στην Ολλανδία.

Τη διοργάνωση έχει αναλάβει το τουριστικό πρακτορείο «Accessible Services» που βρίσκεται στο Ψαλίδι.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. …με το που ακούει κάποιος όνομα All Inclussive…πάει παρακάτω !! στο επόμενο θέμα….Πόσο αξιολύπητοι είμαστε στ αλήθεια!!!Ξημέρωμα 18ης Μαίου και δεν βλέπεις ούτε σκύλο στο δρόμο….και τα φώτα του Δήμου,οι στύλοι της ΔΕΗ ,αναβοσβήνουν σαν φωτορυθμικά της Kalua!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ