Ryanair: Σχέδιο για αύξηση 10% του ευρωπαϊκού τουρισμού το 2018

1
559

Σχέδιο για ανάπτυξη 10% του ευρωπαϊκού τουρισμού (ταξίδια εντός Ευρώπης) την ερχόμενη χρονιά, παρουσιάζει ως πρόταση η Ryanair.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του τμήματος Μάρκετινγκ του αερομεταφορέα, Kenny Jacobs, το σχέδιο 5 σημείων της Ryanair δίνει έμφαση στη δυναμική που έχουν οι πτήσεις χαμηλού κόστους στην τουριστική ανάπτυξη, τονίζοντας ότι μπορούν να συμβάλλουν καθοριστικά στη δημιουργία 2 εκατ. επιπλέον θέσεων εργασίας στον τουριστικό κλάδο στην Ευρώπη.

Έτσι, η Ryanair καλεί για μείωση των χρεώσεων στα αεροδρόμια και των φόρων στα ταξιδια κοντινών αποστάσεων εντός Ευρώπης.

Ο αερομεταφορέας πιστεύει ότι για την επίτευξη του στόχου τουριστικής ανάπτυξης στην Ευρώπη για το 2018, πρέπει επίσης να αντιμετωπισθεί η μειωμένη διαθεσιμότητα καταλυμάτων η οποία ανεβάζει τις τιμές. Αυτό μπορεί να γίνει με τη μείωση του κόστους και με την κατασκευή περισσότερων ξενοδοχείων, είπε ο κ. Jacobs.

Επίσης, ο αερομεταφορέας κάλεσε την ΕΕ να βελτιώσει το μάρκετινγκ προορισμών ώστε να ενθαρρύνει τους ευρωπαίους πολίτες να κάνουν διακοπές εντός της Ευρώπης ενώ κρίνει σημαντική την κατασκευή νέων τοπικών resort, για παράδειγμα στη Ν. Ιταλία και στη Β. Ισπανία.

Κάλεσε δε τα ευρωπαϊκά έθνη να δημιουργήσουν περισσότερα τουριστικά προϊόντα για τουρισμό καθόλη τη διάρκεια του έτους καθώς και ευκαιρίες ταξιδίων city break τη χαμηλή σεζόν.

ΠΗΓΗtornosnews.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ