Παρά το δυναμικό ξεκίνημα… με -3% στις αφίξεις, έκλεισε ο φετινός Σεπτέμβριος!

8
1992

Παρά το δυναμικό ξεκίνημα των πρώτων ημερών του Σεπτεμβρίου με την κατακόρυφη άνοδο τις τελευταίες μέρες παρουσιάστηκε κάμψη κι έτσι συνολικά ο μήνας Σεπτέμβριος έκλεισε με -3% στις αφίξεις και 4.769 λιγότερους επισκέπτες σε σχέση με πέρσι.
ÊÑÁÔÏÓ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. -3% στις αφίξεις και - 35% στις εισπράξεις, αυτή είναι η πραγματική εικόνα που δεν βολεύει τον Κυρίτση και τα ζώα του ΣφΥΡΙΖΑ.

    Και το 2017 θα είναι χειρότερο μετά και την αποχώρηση της Ryan Air. Εάν έχουμε και μερικά επεισόδια με τους Πακιστανούς στην Κω τότε θα καταλάβετε όλοι τι πάει να πει κανόνι στις επιχειρήσεις, ανεργία και πείνα όπως στην Ηπειρωτική Ελλάδα.

  2. Γειά να δούμε τι θα πει τώρα για την παρτίδα που έσωσε η τζογαδόρος πρόεδρος των ξενοδόχων;;;

    Κάποιος της είπε ότι θα μπορούσε να ήταν υποψήφια, δήμαρχος, βουλευτής, Έπαρχος και η φαντασμένη που περνούσε μπροστά σου και δεν έδινε σημασία σε κανένα άρχισε να χαιρετά ακόμα και αγνώστους της. Πήραν τα μυαλά της αέρα…

  3. Έχεις δίκαιο, αυτή είναι ικανή εάν δεν προλάβει ο ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ να προωθήσει και δεύτερο στρατόπεδο ΛΑΘΡΟ στον ΛΙΝΟΠΟΤΗ.

    Μην την παρεξηγείτε όμως για την συμπεριφορά της στο προσφυγικό, το κάνει από ευαισθησία για τους ταλαίπωρους και όχι για προσωπικό όφελος!!!

  4. με τους πρόσφυγες κ τους πρόσφυγες !!! Αυτοκριτική κ κατανόηση γιατί μετακινούνται αυτοί οι ανθρωποι απο τα βαθη του κοσμου. …αλλλα τι λέω? Ψιλά γράμματα για τους τουριστοφονιάδες κ ευρωφονιαδες Κώους. Γυρνα στο χωραφι σου ρε.Γιατι δεν το κάνεις κ περιμένεις τη σαιζον για να κανεις κωλοτουμπες για ενα ευρω τουριστικο. Ραγιαδες εεεε ραγιάδες !!!!

  5. Για τα τζάμπα επιδόματα που δίνει η Γερμανία (και που τώρα σκέφτεται να τα κόψει). 1 χιλιάρικο τον μήνα για όποιον τα καταφέρει. Φαί και ύπνος τζάμπα και έχει ο Αλλάχ.

  6. και 6 καταστηματα στην καναρη.ο κυριτσης και ο καματερος ειναι υπευθυνοι για την καταστροφη του νησιου.

  7. Σεπτέμβριος 2014 χωρίς πρόσφυγες 167123 αφίξεις, Σεπτέμβριος 2016 151664 αφίξεις ,διαφορα 9.2%

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ