TUI: 45 νέα ξενοδοχεία & μετατροπή των βαρετών διδρομών με λεωφορεία σε «ταξίδια αξιοθέατων»

0
878

TUI : Περισσότερα ξενοδοχεία και προσφορές για προορισμούς μεγάλων αποστάσεων για τη νέα χειμερινή περίοδο

Στο άνοιγμα 40-45 νέων ξενοδοχείων μέσα στα επόμενα δύο χρόνια και παράλληλα στη μετατροπή των βαρετών μεταφορών με λεωφορείο μεταξύ των μεγάλων αεροδρομίων και των ξενοδοχείων σε «ταξίδια αξιοθέατων», προσανατολίζεται η TUI, αναφέρει σε δημοσίευμά του το γερμανικό περιοδικό FVW.

Πιο αναλυτικά, ο μεγαλύτερος τουριστικός όμιλος της Ευρώπης θέλει να ενισχύσει το χαρτοφυλάκιο των ξενοδοχείων του μέχρι το τέλος της οικονομικής χρήσης 2018/19, δήλωσε το στέλεχος της TUI Sebastian Ebel κατά τη διάρκεια παρουσίασης του προγράμματος της TUI για το 2017-18.

Ειδικότερα, τον ερχόμενο χειμώνα, η TUI θα ανοίξει δύο νέα Robinson Clubs (σε Μαλδίβες και Ταϊλάνδη) και ένα Riu (στο Μεξικό) σε προορισμούς μακρινών αποστάσεων.

Οι διακοπές σε μακρινούς προορισμούς, στα Κανάρια Νησιά και την Αίγυπτο θα αποτελέσουν τους τρεις πυλώνες του προγράμματος της TUI Γερμανίας για το χειμώνα 2017/18. Σημειώνεται ότι η TUI έχει αυξήσει την δυναμικότητα των ξενοδοχείων της στα Κανάρια Νησιά κατά 15%, κυρίως στα ξενοδοχεία τριών και πέντε αστέρων και θα αυξήσει κατά 8% τη χωρητικότητα των πτήσεων της.

Παράλληλα, στην Αίγυπτο, η TUI θα αυξήσει κατά 70% τις πτήσεις προς Hurghada ​​και στο Μarsa Alam κατά 150%, ενώ θα προστεθούν περισσότερες πτήσεις στο Σαρμ ελ Σέιχ καθώς το Magic Life Club Sharm el Sheikh αναμένεται να ανοίξει ξανά αυτό το χειμώνα.

Επίσης, υπάρχει αύξηση της χωρητικότητας κατά 20% για τα νησιά του Πράσινου Ακρωτηρίου και τη Μαγιόρκα, καθώς και νέοι συνδυασμοί αρκετών χωρών σε ένα ταξίδι όπως η Σρι Λάνκα / Μαλδίβες, το Βιετνάμ / Καμπότζη και η Αυστραλία / Μπαλί.

Οι τιμές θα είναι σταθερές συνολικά για το χειμώνα, συμπεριλαμβανομένων των μειώσεων για την Αίγυπτο, τη Δομινικανή Δημοκρατία και την Τζαμάικα. Η TUI αναμένει ισχυρές κρατήσεις και για τους τρεις προορισμούς αυτόν τον χειμώνα μαζί με τα ΗΑΕ και άλλες διακοπές για μακρινά ταξίδια.

Τέλος, μια καινοτομία των προϊόντων της TUI είναι η προσπάθεια να μετατραπούν οι βαρετές μεταφορές με λεωφορείο μεταξύ των μεγάλων αεροδρομίων  και των ξενοδοχείων σε «ταξίδια αξιοθέατων» σε ορισμένους προορισμούς μακρινών αποστάσεων αυτόν τον χειμώνα.

Για παράδειγμα, οι επισκέπτες του TUI θα μπορούν να κλείνουν επισκέψεις στους ναούς ή σε άλλα πολιτιστικά αξιοθέατα που βρίσκονται μεταξύ του αεροδρομίου και των ξενοδοχείων τους στην Ταϊλάνδη (Phuket – Krabi, Bangkok – Hua Hin), Καμπότζη, Ινδία, Σρι Λάνκα, Βιετνάμ και Μπαλί.

ΠΗΓΗtourismtoday.gr/
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ