Γιατί παγκόσμιοι ηγέτες χρησιμοποιούν «αρχαία» κινητά αντί smartphone;

0
337

Μέχρι την επόμενη φορά που θα δείτε έναν φίλο σας ή τους γονείς σας να χρησιμοποιούν «αρχαία» κινητά τηλέφωνα, μάθετε τον λόγο που οι κορυφαίοι ηγέτες του πλανήτη και κορυφαία στελέχη πολυεθνικών προτιμούν τα τηλέφωνα που έχουμε ξεχάσει από χρόνια ότι υπάρχουν!

Από αυτά, υπάρχει ένα που ξεχωρίζει και δεν είναι άλλο από το Nokia 6310.

Το συγκεκριμένο μοντέλο που έχει αποσυρθεί από την αγορά εδώ και έξι χρόνια, σύμφωνα με τους Financial Times, είναι το αγαπημένο πολλών όπως του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, του μεγιστάνα Φίλιπ Γκριν και του διευθύνοντα συμβούλου της μεγαλύτερης εταιρείας ενδυμάτων στην Βρετανία Τζούλιαν Ντάνκερτον.

Ο τελευταίος εξηγεί γιατί οι παγκόσμιοι ηγέτες χρησιμοποιούν αυτή την απαρχαιωμένη τεχνολογία την στιγμή που γύρω τους όλοι κρατούν ένα smartphone…

«Ο κυριότερος λόγος είναι ότι τα συγκεκριμένα κινητά φτιάχτηκαν για να αντέχουν. Έχουνε μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, δεν χακάρονται, δεν έχουν emails – δεν βομβαρδιζόμαστε με emails κάθε λεπτό – και έτσι μπορώ να είμαι καλύτερα συγκεντρωμένος» υποστηρίζει ο Τζούλιαν Ντάνκερτον.

kontranews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ